Vítejte na webu : prokrasnetelo.cz Magazín Výživa
Servírujeme cuketu. Jak na to?

Servírujeme cuketu. Jak na to?

Dobře a chutně připravené jídlo ze zeleniny může bezpochyby konkurovat masným pokrmům. Jen je třeba vědět, jak na to. Pokud máte pochybnosti o svých schopnostech, jak připravit vynikající jídlo z cukety, nechte se inspirovat našimi radami.

14. 10. 2010 | komentáře (2)
Jméno: Heslo:

Diskutované články

Kudrnaté, rovné nebo rozcuchané? Zvolte účes, který vám sedí

Kudrnaté, rovné nebo rozcuchané? Zvolte účes, který vám sedí

Pokud šaty dělají člověka, pak vlasy dělají obličej. Dokreslují ho, hrají si s ním pomocí střihu a barev. Společně s krásně upravenými vlasy, hezkým oblečením a střízlivým make-upem vytvoříte jednotu, které se říká krása.

Pomerančová kůže - trest za pohodlí?

Pomerančová kůže - trest za pohodlí?

Říká se jí celulitida, odborně dermopanikuloza. Označení pomerančová kůže je jemnější, ale jedná se o jedno a totéž – tuk hromadící se pod pokožkou jako sražený tvaroh.

Hana Michopulu: Jsem bojovnice za lepší jídlo

Hana Michopulu: Jsem bojovnice za lepší jídlo

O jídle se nemá jen psát, jídlo se má žít, myslela si šéfredaktorka gastronomického časopisu a vrhla se na jídlo v praxi. Vydala svou kuchařku a zasadila se o obnovu tradice farmářských trhů u nás...

Aktuálně z blogů

Diskuzní fórum