Vítejte na webu : prokrasnetelo.cz Magazín Výživa
Nástrahy nočního mlsání

Nástrahy nočního mlsání

Také v noci nárazově či pravidelně pleníte ledničku? Ať už tak děláte občas, nebo každou noc, jste si nejspíš dobře vědomá toho, že je něco špatně. Ale co s tím, když je to tak lákavé?

2. 3. 2012 | komentáře (2)
Tajemství ukryté ve víně: servírování a konzumace

Tajemství ukryté ve víně: servírování a konzumace

Na vánoční svátky je nutné vybrat to pravé, kvalitní víno a v klidu si ho vychutnat. Jak ale víno správně podávat? A s jakými potravinami jeho chuť vynikne nejlépe?

5. 12. 2011 | komentáře (1)
Okouzlete hosty předkrmem

Okouzlete hosty předkrmem

Pozvala jste na návštěvu a večeři hosty a řešíte, co podávat za jídlo? Máme pro vás tipy na vhodné předkrmy, kterými rozhodně nikoho neurazíte. Stačí se jen nechat inspirovat a vyzkoušet své kulinářské dovednosti.

23. 11. 2011 | komentáře (1)
Seriál: Cesta ke zdravému hubnutí

Seriál: Cesta ke zdravému hubnutí

Diety řeší ženy, a stále častěji také muži, prakticky neustále. Dnes už pomalu každý alespoň jednou některou z nich vyzkoušel, tu s větším, tu s menším úspěchem...

26. 10. 2011 | komentáře (2)
Grilování k létu patří

Grilování k létu patří

Léto je jako stvořené na grilovačky a zahradní party. Tak pozvěte své přátele a uspořádejte pro ně akci, o které se bude ještě dlouho mluvit! Máme pro vás pár tipů, co by na vašem grilování rozhodně nemělo chybět.

12. 7. 2011 | komentáře (2)
Dovolená. Na co si dát pozor?

Dovolená. Na co si dát pozor?

Nadešel čas dovolených, kempování a letních grilovaček a hygienici varovně zvedají ukazovák: volnější způsob stravování s sebou přináší větší riziko nákazy. Správným způsobem úpravy pokrmů a tomu odpovídající hygienou se vyvarujete případných obtíží.

7. 7. 2011 | komentáře (5)
Zelený poklad aneb Bylinkové pohlazení

Zelený poklad aneb Bylinkové pohlazení

Jsou voňavé, jemné i silně aromatické, a když si s nimi jednou začneme, už to bez nich nepůjde. Můžeme je pěstovat na zahrádce i na okenním parapetu, a vnést si tak kousek léčivé a voňavé přírody až do kuchyně.

11. 3. 2011 | komentáře (3)
Jaké víno k večeři?

Jaké víno k večeři?

Chceme-li si vychutnat jídlo v kombinaci s vínem, měli bychom ctít pár základních doporučení. Žádná z kombinací jídla s vínem není zakázaná, některé už ale gurmáni i vinaři dobře prověřili. Pakliže se vydáme po vyznačené, předem prošlapané trase, nemusíme se bát, že bychom ve vinařské galaxii zabloudili.

19. 10. 2010 | komentáře (15)
Jméno: Heslo:

Diskutované články

Pomerančová kůže - trest za pohodlí?

Pomerančová kůže - trest za pohodlí?

Říká se jí celulitida, odborně dermopanikuloza. Označení pomerančová kůže je jemnější, ale jedná se o jedno a totéž – tuk hromadící se pod pokožkou jako sražený tvaroh.

Kudrnaté, rovné nebo rozcuchané? Zvolte účes, který vám sedí

Kudrnaté, rovné nebo rozcuchané? Zvolte účes, který vám sedí

Pokud šaty dělají člověka, pak vlasy dělají obličej. Dokreslují ho, hrají si s ním pomocí střihu a barev. Společně s krásně upravenými vlasy, hezkým oblečením a střízlivým make-upem vytvoříte jednotu, které se říká krása.

Hana Michopulu: Jsem bojovnice za lepší jídlo

Hana Michopulu: Jsem bojovnice za lepší jídlo

O jídle se nemá jen psát, jídlo se má žít, myslela si šéfredaktorka gastronomického časopisu a vrhla se na jídlo v praxi. Vydala svou kuchařku a zasadila se o obnovu tradice farmářských trhů u nás...

Aktuálně z blogů

Diskuzní fórum