Sledujete naši proměnu? Pak jistě znáte naši trojici Magdu, Marcelu a Kristýnu, které jsou přímými účastnicemi. Nyní se s nimi můžete prostřednictvím diskuze setkat a na cokoliv se zeptat.
Pro ty z vás, které sledují naši proměnu a zajímá je, jak se daří Marcele, Magdě a Kristýně na cestě za krásnějším tělem, máme nové video! Podívejte se na reportáž z Holmes Place.
Marcela, Magda a Kristýna znovu přijely do Prahy na naše třetí setkání. Sešli jsme se v Energy klubu Holmes Place Smíchov. Cvičilo se, konzultovalo a hlavně relaxovalo. Podívejte se jak.
Marcela, Magda a Kristýna, účastnice naší proměny, už začaly shazovat nadbytečná kila a zpevňovat postavu. Denně trápí svá těla v posilovně a vy si teď můžete zacvičit s nimi!
Naše další setkání se třemi účastnicemi velké proměny s kosmetikou Garnier proběhlo v posilovně Energy klubu Holmes Place. Marcela, Magda i Kristýna dostaly od svých osobních trenérů pěkně do těla! Podívejte se na reportáž.
Účastnice velké proměny Kristýna, Marcela a Magda přijely do Prahy na naše první setkání, kterým jsme zahájili letošní proměnu. Nejdříve jsme je seznámili s kosmetikou Garnier proti celulitidě a také s programem, který je čeká, pak dámy dlouze pózovaly našemu fotografovi...
Velká proměna s kosmetikou Garnier začíná, a to se vším všudy. Po dlouhých hodinách vybírání máme výsledky. Představujeme vám tři vybrané účastnice naší proměny, se kterými vyrážíme na cestu za krásnějším tělem!
Očekávaný první duben je tady a s ním i start naší velké proměny s kosmetikou Garnier. Vaše přihlášky jsou již uzavřeny a my máme z čeho vybírat... Čekají nás společné tři měsíce hubnutí a zpevňování postavy.
Pokud šaty dělají člověka, pak vlasy dělají obličej. Dokreslují ho, hrají si s ním pomocí střihu a barev. Společně s krásně upravenými vlasy, hezkým oblečením a střízlivým make-upem vytvoříte jednotu, které se říká krása.
Říká se jí celulitida, odborně dermopanikuloza. Označení pomerančová kůže je jemnější, ale jedná se o jedno a totéž – tuk hromadící se pod pokožkou jako sražený tvaroh.
O jídle se nemá jen psát, jídlo se má žít, myslela si šéfredaktorka gastronomického časopisu a vrhla se na jídlo v praxi. Vydala svou kuchařku a zasadila se o obnovu tradice farmářských trhů u nás...