Diskuse: Efektivní dieta: sacharidové vlny ( 3. díl)

1–54 z 54
autor:janny 1. 2. 2009 11:48 | link
nadpis:Tak tu máme konečně jídeln...odpovědět
Tak tu máme konečně jídelníček,vypadá to fakt dobře,to by se snad dalo vydržet,tak to zkusíme...a budeme se vlnit:-))
autor:Lenka 1. 2. 2009 12:45 | link
nadpis:mně to teda připadá děsné...výše | odpovědět
mně to teda připadá děsné, asi jsi zvyklá málo jíst a nemlsat, ale pro mě je to hrůza :-(((
autor:Radek (redaktor) 1. 2. 2009 12:51 | link
nadpis:Ale zase je to naprosto efekti...výše | odpovědět
Ale zase je to naprosto efektivní. Jde o to vydržet to třeba dva tři týdny (podle potřeby a výsledků), což není tak mnoho ;)
autor:Alex (*.telecom.sk) 15. 4. 2010 12:23 | link
nadpis:Vyskusane :)výše | odpovědět
Zdravim,

ja mam dnes stvrty den sacharidovych vln (mam to sice trochu inak navlnene - 50,50,100,150,200,300, ale princip je rovnaky). Vysledky boli viditelne uz na konci druheho dna - najma volnejsie nohavice :)Dnes, teda stvrty den, vaha ukazuje o 2 kg menej :) Zaradila som vlny len na 6 dni, nakolko mojim cielom bolo "len" lepsie zvyraznenie/vyrysovanie svalov a uz teraz som spokojna s vysledkom :) Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze prvy den bol uplne v pohode, druhy den mi vobec nechutilo jest stale to iste (vajicka, kuracie prsia..), treti den prisla prva kriza = chut na sladke, ale vydrzala som a dnes (stvrty den) je vsetko zase OK. Takze este 2 dni vydrzat :) Drzim palce aj Vam.
autor:janny 1. 2. 2009 13:42 | link
nadpis:jj,já jsem zvyklá nejíst,pr...výše | odpovědět
jj,já jsem zvyklá nejíst,pro mně není hladovka vůbec žádný problém,ale právě ta hladovka je o ničem,jak už tady bylo psáno...takže tohle by šlo
autor:Radek (redaktor) 1. 2. 2009 13:53 | link
nadpis:jj, hladovka nemá smysl... to...výše | odpovědět
jj, hladovka nemá smysl... tohle je mnohem účinnější...
autor:Lenka 1. 2. 2009 18:12 | link
nadpis:tak to jsi na tom dobře, já ...výše | odpovědět
tak to jsi na tom dobře, já jsem hrozný mlsoun, den bez sladkého pro mě nemá smysl :-))
autor:janny 1. 2. 2009 18:18 | link
nadpis:To já taky ráda mlsám,ale k...výše | odpovědět
To já taky ráda mlsám,ale když vím,že opravdu potřebuji nějaké to kilo dát dolů,tak bez sladkostí vydržím...a teď už mám doma mag.eliptical,tak poctivě cvičím!Už došlo na nejhorší,musím i cvičit,ale zatím mně to baví,ještě to nepoužívám jako věšák na šaty:-)
autor:Martina 1. 2. 2009 12:27 | link
nadpis:Paráda, tak já to od zítře...odpovědět
Paráda, tak já to od zítřejšího dne zkusím :-)
autor:Edith 2. 2. 2009 13:05 | link
nadpis:Fakt zajímavej jídelníček,...odpovědět
Fakt zajímavej jídelníček, jak to tak čtu, tak každé ráno k snídani bílky a nakonci týdne bych asi kvokala. :-) jinak si myslím, že to asi funguje. Já se teď měsíc snažím jíst zdravě a už jsem schodila nějaký to kilčo, ale můj jídelníček je úplně jiný. A tak se teď děsím těch vln, snad nepříjde tsunami :-)
autor:Radek (redaktor) 3. 2. 2009 08:43 | link
nadpis:Tady jde především o zachov...výše | odpovědět
Tady jde především o zachování principu vlnění, můžete si místo bílků najít - jak jsem psal - klidně jiné jídlo, stačí, abyste dodržela vlnu - tedy postupné navyšování sacharidů... takže je dobré vzít si k ruce tabulku nutričních hodnot a podívat se, co máte na výběr ;) místo bílků můžete třeba nízkutučné síry atp. :)
autor:Jana 2. 2. 2009 22:10 | link
nadpis:je to také jednotvárne celý...odpovědět
je to také jednotvárne celý týžden, to by som asi nevydržala... :D
autor:Radek (redaktor) 3. 2. 2009 08:45 | link
nadpis:Opět opakuju, že je to vzoro...výše | odpovědět
Opět opakuju, že je to vzorový jídelníček a že nejde o ta konkrétní jídla, ale o dodržení předepsaných objemů především sacharidů, na jejich místo si můžete doplnit libovolné jídlo, když budete splňovat denní příjem sacharidů a tím dosáhnete vlnění (postupného zvyšování sacharidů den ode dne)... ;)
autor:Jana 3. 2. 2009 15:34 | link
nadpis:jj ja viem.. :)...výše | odpovědět
jj ja viem.. :)
autor:Lenka 3. 2. 2009 11:30 | link
nadpis:já taky ne, na tohle nemám p...výše | odpovědět
já taky ne, na tohle nemám pevnou vůli :-((
autor:nanina 3. 2. 2009 13:42 | link
nadpis:no ja tiež nie...výše | odpovědět
no ja tiež nie
autor:Radek (redaktor) 3. 2. 2009 18:22 | link
nadpis:Tahle dieta je skvělá v tom,...výše | odpovědět
Tahle dieta je skvělá v tom, že se až tak extrémně neomezujete, takže to tolik není o vůli, jako o tom vědět, co a jak děláte. V podstatě jen první dva tři dny jsou trochu hladovější, pak už je to relativně ok...
autor:Alex (*.telecom.sk) 15. 4. 2010 12:29 | link
nadpis:obmeny jedalnickavýše | odpovědět
mozne varianty papkanice (namiesto vajicok a kuracieho maska), samozrejme treba pocitat obsah sacharidov: nizkotucne jogurty, nizkotucne syry,sardinky vo vlastnej stave, tuniak, sunka, proteinove tycinky, arasidove maslo (pozor, ma vela tuku),piskoty, ovocny dzus alebo ovocie..
Obsah sacharidov vsak nesmie presahovat povolene mnozstvo na konkretny den!!! Inak to nebude fungovat..
autor:Martina 3. 2. 2009 17:55 | link
nadpis:Já ano, včera jsem začala a...odpovědět
Já ano, včera jsem začala a dnes pokračuji :-)
autor:Jana 3. 2. 2009 21:18 | link
nadpis:tak to držím palce, priebež...výše | odpovědět
tak to držím palce, priebežne dávaj vedieť ako to ide :)
autor:Martina 4. 2. 2009 09:40 | link
nadpis:Ahoj Jani, v pondělí jsem m...výše | odpovědět
Ahoj Jani,
v pondělí jsem měla děsný hlad. Včera už méně a dnes jsem zatím v pohodě :-D
Každopádně informovat budu ;-)
Hezký den.
autor:Edith 4. 2. 2009 18:49 | link
nadpis:Ahojky taky ti držím palečk...výše | odpovědět
Ahojky taky ti držím palečky :-) drž se
autor:Martina 4. 2. 2009 18:56 | link
nadpis:Ahojky Edith, děkuji Ti ;-) ...výše | odpovědět
Ahojky Edith,
děkuji Ti ;-)
Hezký večer.
autor:Jana 5. 2. 2009 12:17 | link
nadpis:a držíš sa toho jedálička...výše | odpovědět
a držíš sa toho jedálička ktorý uverejnil Radek alebo máš iný?
autor:Martina 5. 2. 2009 13:27 | link
nadpis:Ahoj Jani, sestavila jsem si ...výše | odpovědět
Ahoj Jani,
sestavila jsem si podle svých chutí vlastní :-) To víš, ne vše já jím :-) K inspiraci jsem měla i Petin jídelníček.
Hezký den :-)
autor:Bětka (*.avonet.cz) 30. 7. 2010 13:20 | link
nadpis:.....výše | odpovědět
Ahoj :) právě si také sestavuji jídelniček podle svého, ale jsem teprv na začátku. Mohla by jsi mi prosim pro inspiraci poslat ten tvuj? Pokud by ti to teda nevadilo, byla bych ti velmi vděčná :) mail je: betulka.3@seznam.cz
autor:Lucie (*.jablonka.cz) 7. 12. 2010 12:28 | link
nadpis:Dieta podle jídelníčku v č...odpovědět
Dieta podle jídelníčku v článku není nutričně vyvážená. Možná je to dobrý trik jak ošálit tělo a metabolismus, ale takhle to nejde donekonečna milé dámy! tělo potřebuje spoustu esenciálních složek, které jsou obsaženy v jiných potravinách (například ve vaječném žloutku, přesto že má nadmíru cholesterolu). Dále se tento typ stravy nedá kombinovat s aktivním sportováním. Hezký den
autor:george (*.ktkurim.cz) 26. 2. 2011 09:16 | link
nadpis:mám vyzkoušenoodpovědět
Mám vyzkoušeno a nic lepšího neznám, vřele doporučuji a váhu si pořád držím. Jediný problém u této diety je snad jen zácpa. Málo vlákniny.
autor:Daša (*.t-com.sk) 9. 3. 2011 09:54 | link
nadpis:Ahoj, Prosim Vás nevie mi tu...odpovědět
Ahoj,
Prosim Vás nevie mi tu niekto povedať koľko gramov má pol vrecka ryže? lebo sú rôzne gramáže...takže neviem či mam z 500g vrecka uvariť polku teda 250g...a už vôbec neviem či sa to váži za surova alebo už uvarené...alebo je to jedno množstvo sacharidov je také iste??
Pekný deň
autor:Zuzana (*.t-com.sk) 26. 6. 2011 09:59 | link
nadpis:Re: Ahoj, Prosim Vás nevie mi tu...výše | odpovědět
polka sáčka je 50g ryže, berú sa stogramové varné sáčky. 250g máš skoro na celý týždeň :D
autor:kate (*.sat-an.net) 14. 6. 2011 13:47 | link
nadpis:Dobrý den , chtěla jsem se z...odpovědět
Dobrý den , chtěla jsem se zeptat , jak mám přizpůsobit jídelníček ,pokud měřím 160 cm a vážím 58 kg , abych držela dietu správně. Děkuji
autor:anette (*.gjwprostejov.cz) 14. 6. 2011 15:29 | link
nadpis:100-150g masa je myšleno v sy...odpovědět
100-150g masa je myšleno v syrovém nebo uvařeném stavu? a kolik je balíček rýže? používám nepytlíkovanou rýži..
autor:janny 15. 6. 2011 15:00 | link
nadpis:anetteodpovědět
Pytlík rýže je tuším 125 g.
autor:Shinzuida (217.197.*.*) 3. 7. 2011 20:02 | link
nadpis:pangasiusodpovědět
Vřele doporučuji udělat si jen tak na pánvičce bez jakéhokoli tuku či tak pangásia s trochou nějakého toho rybího koření - je to zdravé a lepší než mnoho jiných tučných jídel ^^ - velice vítaná změna od kuřete ;)
autor:janny 3. 7. 2011 21:00 | link
nadpis:Taky jsme dělávali hodně pa...odpovědět
Taky jsme dělávali hodně pangase,ale po tom,co jsem četla na netu,se mi to úplně zprotivilo,už ho fakt nemusím,viz. http://kudluvfotoatlashub.blog.cz/1002/pangasius-hruza
autor:Shinzuida (217.197.*.*) 6. 7. 2011 10:35 | link
nadpis:Re: Taky jsme dělávali hodně pa...odpovědět
No jo, taky jsem něco podobného četla, ale když se nad tím člověk zamyslí, úplně stejně kvalitní může být cokoliv jiného - když se člověk zaměří na to jak jsou chována třeba prasata či něco jiného v miniaturních prostorách kde se ani nepostaví, špinavé to tam mají, denní světlo třeba za celý život nepoznají, a potom při tom zpracování také není příliš slavná hygiena, takže to každopádně ve výsledku nemůže mít o moc zdravější maso. A navíc, kdo ví jak toho pangase zase bulvár zveličil, doteď nikomu nevadil a najednou když se na nějaké pochybné stránce něco takového objeví a odtud si to každý druhý zkopíruje na blog, má být pangasius nebezpečný? Buďme rádi že máme co jíst :)
autor:nelinka (*.comtex.cz) 30. 7. 2011 11:01 | link
nadpis:Začíná někdo s touto dietou?výše | odpovědět
Mám za sebou prvních 6 dní, dnes dokončuji první vlnu. Zpočátku jsem byla nadšená, teď však trpím. Jestliže chci poctivě dodržet vlny, mám sníst dnes 250g sacharidů. Ale jak? Chápu doporučení-jezte maso, šunku, jogurty, ryby, vejce-ale co dál? I když sním celý sáček rýže, má pouhých cca75 g, nějaký ten polystyrem s obsahem 8g na kus, ale to je pořád málo. Máte, prosím, někdo zkušenosti a mohli byste napsat podrobnější jídelníček, ke kterému jste se sami dopracovali? Začínáte někdo a také byste si rádi vyměňovali zkušenosti? Ozvěte se. Dieta se mi líbí, všechny argumenty mi připadají logické, ale trochu mě zneklidnilo, když jsem dnes měla po včerejší náloži sacharidů o 1 kg více a dnes jich mám spořádat ještě víc!!!
autor:Kuba (*.megacomnet.cz) 3. 1. 2012 00:15 | link
nadpis:Re: Začíná někdo s touto dietou?výše | odpovědět
Ahoj, chci začít tento týden s dietou, kterou tu Pavel popisuje.Jak si dopadla ty? Podařilo se? Díky za info na email kubaz@post.cz

Kuba
autor:Jaja (*.inext.cz) 14. 2. 2012 00:34 | link
ahoj,
ja jedu podle tohoto vzoroveho jidelnicku, jdu na 6. den, a kdyz to ohodnotim, tak uz dneska (5.den) jsem jedla docela normalni mnozstvi potravin, krome zvyseneho poctu bilkovin... Jsem docela zvedava co to se mnou udela, ale zatim necituju zadnou zmenu, spis mam obavu z nadchazejicich dvou dnu, protoze to budu jist asi vice nez obvykle.... Nicmene chci vydrzet co nejdele, treba to bude mit v mem pripade efekt az po druhe nebo treti vlne.... zajimalo by me kazdopadne co na to autor clanku....
autor:Jaja (*.inext.cz) 12. 5. 2012 21:07 | link
zalezi na tom kolik mate kilo a vysku, mozna je 250 na vas moc...
ja osobne mam 158cm, momentalne 60kg, puvodne 70kg. drzela jsem mesic a pul, ted po mesicni pauze drzim zas ale koncim na 180g... ale i to je pro me nekdy problem.. obcas to dohanim "zdravymi sladkostmi" ale dopoledne, a hlavne se snazim posledni tri dny k posilovani pridat i aerobni cviceni, abych to take spalila...
jinak telo hubne nejvice v ty dny kdy se ji nejmin....
autor:Veronika (*.upcbroadband.cz) 29. 1. 2012 15:46 | link
nadpis:A jaké proteinové nápoje do...odpovědět
A jaké proteinové nápoje doporučujete? Mohu místo proteinového nápoje např. konzumovat proteinové tyčinky?
autor:Jaja (*.inext.cz) 12. 5. 2012 21:12 | link
nadpis:Re: A jaké proteinové nápoje do...výše | odpovědět
urcite ne! proteinove tycinky maji vice sacharidu nez proteinu, viz nutricni hodnoty na obalu....
autor:Vendula (*.iol.cz) 22. 2. 2012 16:36 | link
nadpis:Máte někdo spočítáno, kol...odpovědět
Máte někdo spočítáno, kolik gramů bílkovin a tuků je zvlášť na každý den? Sacharidy jsou jasné... Jsem líná a nechce se mi to počítat. Chci najít potraviny, kterými bych mohla jídelníček obměnit.
Díky
autor:Michaela (*.tfnet.cz) 27. 3. 2012 14:48 | link
nadpis:proteinový nápojodpovědět
Chce se zeptat čím by se dal nahradit proteinový nápoj?
autor:Jaja (*.inext.cz) 12. 5. 2012 21:11 | link
nadpis:Re: proteinový nápojvýše | odpovědět
zkuste tvaruzky, nizkotucny tvaroh nebo proste maso, šunka.... ale ja osobne proteinak doporucuju, neni to nic draheho, da se koupit v DM nebo rossmanu za 150kc 350g....
autor:zabka1611 (85.237.*.*) 17. 4. 2012 09:13 | link
nadpis:fungujeodpovědět
čawko, takže tato dietka je priam zazrak, u mna funguje na 100%!!! za 7 dni 4 kila dole, ja to sice zatial nevidim ale znami a rodina už rozpravaju že som schudla, tak čosi na tom bude :) ja len ODPORUČAM!!
autor:Lucka (*.iol.cz) 1. 5. 2012 12:13 | link
nadpis:Zdravím, mám práci s 24 hod...odpovědět
Zdravím, mám práci s 24 hodinovýma směnama, tak se chci zeptat, jak to mám dělat , zda si mám dva dny spojit v jeden, když nebudu spát a nebo to večer něják vydržet?Díky za odpoveď
autor:Jaja (*.inext.cz) 12. 5. 2012 21:09 | link
nadpis:Re: Zdravím, mám práci s 24 hod...výše | odpovědět
to teda nevim, a to opravdu fungujete 24 hodin denne?
autor:Babulka 12. 5. 2012 11:44 | link
nadpis:Kuřecí masoodpovědět
Ahoj, jdu do toho ale není toho kuřecího masa nějak hodně? Mohu i zařadit rybu, tofu, šmakouna? Chtěla bych vlnit s dcerou a ta je vegetariánka, takže co s tím? Vím, že píšete, že je to vzorový jídelníček :-))) Moc děkuji
autor:jaja (*.inext.cz) 12. 5. 2012 21:02 | link
nadpis:babulka: jestli je vegetariank...odpovědět
babulka: jestli je vegetarianka, tak to je docela blbe...
ale da se to nahradit... nejvice bilkovin obsahuje tvaroh (nizkotucny), tvaruzky... doporucuju take proteinovy napoj ale pozor, idealne s nejnizsim moznym mnoztvim sacharidu, ja osobne beru takovy co obsahuje ve 100g 86g bilkovin a 3g sacharidu. Da se koupit i v DM nebo Rossmanu,
Nahradit proteinovyma tycinkama urcite ne, moc proteinu neobsahuji, spise to jsou sacharidy...
na hodne masa si musite zvyknout, ale ucinek to fakt ma...
odobne doporucuji jeste pridat BCAA a hlavne sport!
autor:Babulka 13. 5. 2012 12:32 | link
nadpis:Re: babulka: jestli je vegetariank...výše | odpovědět
Moc děkuji, jdu zkoumat a hledat!! Ode dneška vlním, ráno jsme byly běhat v lese - paráda, to já prostě miluji, chodím 3x týdně a 2x týdně posilovna, po operaci se opět dostávám do formy, sice jsem jedla tzv ukázkové ale pohyb mi dost chyběl a trošku jsem přibrala. Vlním poprvé :-))))))
autor:Jaja (*.inext.cz) 12. 5. 2012 21:09 | link
nadpis:tabulkyodpovědět
jinak vsem velice doporucuji koupit si digitalne váhu, VŠE si vážit přesně a zapisovat do tabulky, napr ja pouzivam uz dlouho stranky www.lucy.cz
autor:Babulka 17. 5. 2012 21:46 | link
nadpis:Re: tabulkyvýše | odpovědět
Ahojky, jdu do 6 dne, je to paráda, jen stále tápu jak je to s tou rýží, nekupuji sáčkovou, takže kolik je vlastně 1 sáček zřejmě neuvařené rýže?? A co to maso, 100 g se počítá syrové???? Moc děkuji!!
autor:Babulka 17. 5. 2012 22:12 | link
nadpis:Re: Re: tabulkyvýše | odpovědět
A ještě prosím, jak je to s ovocem, mohu ho dopoledne??
1–54 z 54

• Pokud chcete odpovědět na něčí příspěvek, použijte odkaz „odpovědět“ u příslušného příspěvku.

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné

Jméno: Heslo: