Diskuse: Hubněte jako Madonna! Vyzkoušejte jógalates

1–30 z 30
autor:katarína 13. 1. 2009 14:56 | link
nadpis:...hmm joga je velmi nebezpeč...odpovědět
...hmm joga je velmi nebezpečna radim preštudovať si jej minulosť a všetko čo sa za jogou skrýva..
autor:Martina (redaktorka) 13. 1. 2009 16:33 | link
nadpis:Nevím, co máte na mysli, ale...výše | odpovědět
Nevím, co máte na mysli, ale jóga je všeobecně považována za velmi prospěšnou jak pro cvičení těla, tak i ducha...
autor:Aquazumboxinglates - hit (*.iol.cz) 17. 5. 2011 22:20 | link
nadpis:Re: ...hmm joga je velmi nebezpeč...výše | odpovědět
Už jste zkoušeli tu užasnou novinku, která je hitem poslední doby a cvičí jí všechny celebrity na světě? Jmenuje se to Aquazumboxinglates a pokud to chcete vyučovat, tak stačí odjet na víkend do Brna, zaplatit 4500,,- a hned jste instruktorem. Úžasné! Doporučuji všem velice.
autor:Lenka 13. 1. 2009 19:06 | link
nadpis:To jsem taky ještě neslyšel...odpovědět
To jsem taky ještě neslyšela, že by jóga byla nebezpečná, spíš naopak. Ale než se do toho člověk pustí, určitě by měl o ní něco vědět. Není to jen cvičení, ale i filosofie.
autor:Martina (redaktorka) 13. 1. 2009 19:22 | link
nadpis:To až tak úplně taky ne :)....výše | odpovědět
To až tak úplně taky ne :). Cituji: "Jóga není náboženství ani filosofie, ale souborem návodů a pravidel, jak dospět k osvobození z koloběhů životů." Ale rozhodně má k náboženství a filozofii blízko.

Já teď mám úplně nasazený brouky v hlavě a pročítám úplně všechno o józe, ale opravdu žádné nebezpečí jsem nikde nenašla :).
autor:Lenka 13. 1. 2009 21:32 | link
nadpis:No já jsem nemyslela přímo ...výše | odpovědět
No já jsem nemyslela přímo filosofii jako takovou, ale spíš to, že je to prostě něco jiného než třeba aerobic a podobně. Stejně jako u východních bojových umění, tam taky člověk jen necvičí, tomu, kdo se je učí, je taky napřed vysvětlena podstata a smysl.
autor:Martina (redaktorka) 13. 1. 2009 22:00 | link
nadpis:Jojo, tak to máte úplnou pra...výše | odpovědět
Jojo, tak to máte úplnou pravdu :)

To se mi na tom děsně líbí. Nejde jen o krásu těla, ale i o sílu ducha! Člověk díky tomu může objevit nějaké svoje skryté vlastnosti a "meditovat".
autor:Lukáš (*.backer.cz) 20. 8. 2009 23:44 | link
nadpis:Paní redaktorkovýše | odpovědět
Paní redaktorko,
Od kdy madonna dělá tu vaší yogu. Netvrdím, že je na ní něco špatného!Pokud je mi ale známo, tak madonna cvičí bikram yogu, pokud nevíte co je to navštivte stránky www.bikramyoga.cz A pro stručnost, dělá se v místnosti vyhřáté na 42°c, je to speciální sled sestavených 26 pozic hatha yogy, které se nikdy nemění. Prosím odstraňte, nebo změňte text o madonně s tou yogou... Jinak budu nucen jít k rapidnějším výkonům! Přeji hezký den.
autor:nanina 13. 1. 2009 19:53 | link
nadpis:musim sa priznat ze joga ako t...odpovědět
musim sa priznat ze joga ako taka ma nikdy v zivote nezaujala
autor:janny 13. 1. 2009 20:26 | link
nadpis:ani mně ne,možná je to prot...odpovědět
ani mně ne,možná je to proto,že jsme ji nikdy nezkusily:-)
autor:katarína 14. 1. 2009 00:11 | link
nadpis:tak joga vychádza z nábožen...odpovědět
tak joga vychádza z náboženstva....konkrétne zo spirituality východných náboženstiev..joga v žiadnom prípade nie je akousi formou gymnastiky, cvičeniami robenými pre zdravší život, ľahšiu koncentráciu a pod., ktorú možno ľubovoľne spájať s ktoroukoľvek filozofiou či kresťanskou modlitbou tak, ako sa o to niektorí pokúšajú.
Nie je tajomstvom, že v Poľsku i vo svete sa joga propaguje rozličnými deštrukčnými sektami a skupinami vystupujúcimi pod hlavičkou New Age, ktoré sú nepriateľské .......v skratke o joge
autor:katarína 14. 1. 2009 00:13 | link
nadpis:a ak chcete skoncit na psychia...odpovědět
a ak chcete skoncit na psychiatrii, tak cvicte jogu...:))
autor:katarína 14. 1. 2009 00:16 | link
nadpis:inač Madonna je členkou kaba...odpovědět
inač Madonna je členkou kabalistickej sekty...to len tak na okraj
autor:Martina (redaktorka) 14. 1. 2009 10:25 | link
nadpis:Nevím, neviděla bych to tak ...odpovědět
Nevím, neviděla bych to tak dramaticky. Něco jiného je cvičit jógu a něco jiného je být v nějaké sektě (mimochodem jóga nemá s učením kabaly nic společného - kabala je židovská mystika, jóga vychází z hinduismu).

Jediné nebezpečí, které jsem našla, bylo nebezpečí natažených zádových svalů. Během cvičení se rozhodně hinduistem nestanete!

Samozřejmě každý má nárok na svůj názor a kdo nechce cvičit jógu může zkusit jógalates, o kterém je tento článek :)).
Cviky jsem sama zkoušela a po psychické stránce se cítím docela normálně :).
autor:katarína 14. 1. 2009 14:38 | link
nadpis:http://www.youtube.com/watch?v...odpovědět
http://www.youtube.com/watch?v=41s53f25sJU&feature=related

odporučam jeden z miliona prikladov JOGY

aj takto sa to moze skoncit ak to budete prehanat
autor: 15. 1. 2009 18:41 | link
nadpis:Ač já k józe nemám vůbec ...odpovědět
Ač já k józe nemám vůbec žádný vztah, v tomto se teda musím své milé kolegyňky zastat.
Jestli na mě nějaké cvičení působí zcela nezávadně, naprosto mírumilovné a bezpečně, pak je to jóga.
Však jsme toho byli svědky na našem zářijovém setkání, kde pan jogín připravil zájemkyním velmi příjemnou chvilku.
Kataríno, nechci se vás jakkoli dotknout, ale možná bych vám doporočil nevěřit všemu co kde slyšíte, vidíte nebo čtete... (tím pádem samozřejmě nemusíte věřit ani mně, ani nám...ale to už záleží na vás). Přeji všem hezký večer.
autor:katarína 16. 1. 2009 15:24 | link
nadpis:tak to by som radsej odporuči...odpovědět
tak to by som radsej odporučila Vám neverit vsetkemu co sa docitate v casopisoch a na internete atd...
ja študujem náboženstvá a všetko co je s nimi spojené čiže aj jogu takže moje informacie nie su z bulvárov..
Ani ja som sa nechcela nikoho dotknut ani urazit ak sa to stalo tak sa ospravedlňujem len som chcela zareagovat na temu a povedat svoj nazor
autor: 16. 1. 2009 16:10 | link
nadpis:Věřím, že se nikdo necítvýše | odpovědět
Věřím, že se nikdo necítí být dotčený nebo uražený. Výměna různých názorů je samozřejmě v pořádku. :-)
autor:Marcela 18. 1. 2009 08:36 | link
nadpis:Tohle mně vždy lákalo vyzko...odpovědět
Tohle mně vždy lákalo vyzkoušet, ale není tu nikde kde by se toto cvičilo, tak třeba kouknu do nějaké knížky. Pilates mam na dvd a super, jen nebýt tak líná
autor:Martina (redaktorka) 18. 1. 2009 09:37 | link
nadpis:Kurzy jógalates probíhají p...výše | odpovědět
Kurzy jógalates probíhají po celé republice. Zkuste zapátrat po internetu podle místa vašeho bydliště. Určitě Vám to nějaký odkaz vyjede :).
autor:Dadulina 23. 3. 2009 23:04 | link
nadpis:Kurzy jógalates probíhají p...výše | odpovědět
Zkoušela jsem,zkoušela,ale odkaz je vždy jen na Prahu s dovětkem že zatím se jinde necvičí.Jakou dělám v hledání chybu?Poraďte prosím,jsem z Plzně.
autor:Lukáš (*.backer.cz) 20. 8. 2009 23:47 | link
nadpis:Paní redaktorkovýše | odpovědět
Ještě jednou,
máte vůbec zkušenosti s yogou....? kdyžtak si přečtěte můj ohlas na vás, výše v diskuzi. Přeji hezký den.
autor:Gargulka 24. 2. 2009 12:13 | link
nadpis:Madonaodpovědět
Tak tieto cviky by ste mali nahra´t na video. Zaujali ma veľmi a Madona je môj vzor... Hihi, blížim sa k 50.tke a chcem tiež dobre vyzerať... Veď pracovať do 62. v Mš a mať kondičku musím, ináč by som to nedotiahla aní do 50tky . Pteto cvičím 3krát týždenne. Pekný deň.
autor:lukáš (*.backer.cz) 20. 8. 2009 23:25 | link
nadpis:tak pardón ale madonna neděl...odpovědět
tak pardón ale madonna nedělá žádnou jogalates ale bikram yogu. Co to tu píšete za nesmysly... Madonna cvičí jen bikram yogu a ktomu tráví denně 2 hodiny v posilovně!!!!!!!!!!!!!!!!
Nelákejte, hlavně nepište nesmysly
autor:lukáš (*.backer.cz) 20. 8. 2009 23:31 | link
nadpis:dodatekodpovědět
Sám mám s bikram yogou skušenosti dělá se pri teplotě 42°C v místnosti a dělám jí už 3 roky!!! Co vůbec je jogalates spojení yogy s pilates ? To nemyslíte vážně, 2 obory zabývající se úplně něčím odlišným, a spojit je? kdo to asi vymyslel? Hmm? Lidi soustřeďte se na vyzkoušené metody! a neztrácejte čas! Bikram yogu vřele doporučuji
http://www.bikramyoga.cz/
autor:Fitness trener (*.iol.cz) 17. 5. 2011 22:17 | link
nadpis:Zumba, Piloxing a podobné sr.....yvýše | odpovědět
Už jste zkoušeli tu užasnou novinku, která je hitem poslední doby a cvičí jí všechny celebrity na světě? Jmenuje se to Aquazumboxinglates a pokud to chcete vyučovat, tak stačí odjet na víkend do Brna, zaplatit 4500,,- a hned jste instruktorem. Úžasné! Doporučuji všem velice.
autor:Katka sluníčko (*.upcbroadband.cz) 30. 1. 2012 22:26 | link
nadpis:Re: Zumba, Piloxing a podobné sr.....yvýše | odpovědět
Dobrý večer,
chtěla jsem se zeptat kde se v Praze cvičí Piloxing měla bych o to zájem . Prosím můžete mi dát vědět na adresu slunicko.katty@ seznam.cz. Děkuji K
autor:Martina (redaktorka) 16. 11. 2009 16:56 | link
nadpis:yogalatesodpovědět
Milý Lukáši, yogalates už je prověřená metoda, velmi účinná a velmi zábavná a kromě Madonny ji cvičí například také Gwyneth Palthrow, Cameron Diaz nebo Sharon Stone.
Ale pokud Vám vyhovuje bikram jóga, tak zůstaňte u ní, nic Vám nevnucujeme. Proč taky, naše stránky jsou věnované hlavně kosmetice Garnier :).
1–30 z 30

• Pokud chcete odpovědět na něčí příspěvek, použijte odkaz „odpovědět“ u příslušného příspěvku.

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné

Jméno: Heslo: