Diskuse: Ptejte se šéfredaktorky Petry

904–954 z 954
autor:Lenka 10. 8. 2011 07:20 | link
nadpis:To je fakt hrůza. Nejde to ud...odpovědět
To je fakt hrůza. Nejde to udělat tak, že by sem měli přístup pouze registrovaní? Třeba by se pak ten idiot dal líp vystopovat.
autor:Petra (šéfredaktorka) 10. 8. 2011 11:54 | link
nadpis:Re: To je fakt hrůza. Nejde to ud...výše | odpovědět
Lenko, to bohužel nedělá jeden člověk, jedná se o systémové napadení, to se rozesílá automaticky. A vstup pouze pro registrované není zrovna vhodný:) Naši programátoři chystají nové zabezpečení.
autor:janny 11. 8. 2011 16:04 | link
nadpis:Peti a to podbarvení nových ...odpovědět
Peti a to podbarvení nových komentářů není možné?
autor:Zuzana1975 11. 8. 2011 19:40 | link
nadpis:Soutěž odpovědět
Dobrý den, je nějaký výherce automobilu z poslední soutěže?
autor:Miso (*.livenet.sk) 15. 8. 2011 13:59 | link
nadpis:Re: Soutěž výše | odpovědět
Možno s niekoľko ročným omeškaním sa dozvieme aj to :-)
autor:Petra (šéfredaktorka) 18. 8. 2011 11:53 | link
nadpis:Re: Re: Soutěž výše | odpovědět
Dobrý den, výherce auta kontaktovala pořádající agentura. Nyní se kontrolují účtenky, zda je vše v pořádku, a pak bude uveřejněn. Já jehp jméno neznám, jak jsem psala, je to věc pořádající agentury.
autor:Martina (*.t-com.sk) 22. 8. 2011 16:39 | link
nadpis:Výhraodpovědět
Neviete mi nahodou povedat,aka je dodacia lehota vyhry? Do kolkych dni by som mala vyhru obdrzat?
autor:Dana (*.iol.cz) 24. 8. 2011 11:48 | link
nadpis:Dotaz ke spamůmodpovědět
Dobrý den, jen jsem se chtěla zeptat, jak to vypadá s těma spamama? Je to šílené, čekat než se jakákoliv stránka na vašich web stránkách otevře. Vypadá to dokonce, že mi Vaše stránka natáhla spam do celého počítače. Nikdy jsem neměla probém s otevíráním stránek a od té doby, co navštěvuji Vaše stránky, tak nejde nic otevřít. Tedy jde, ale šíleně pomalu. Objednala jsem si už technika na prověření. Děkuji za odpověď. S pozdravem. Dana
autor:mirapa 7. 9. 2011 15:30 | link
nadpis:poraďte prosímodpovědět
Dobrý deň, len sa chcem opýtať, že keď som dala už 5 tipov na výlet a na mojom účte sa stále nezobrali nijaké body. Tipy na výlet som dala niekedy začiatkom augusta. Ďakujem za odpoveď.
autor:Petra (šéfredaktorka) 7. 9. 2011 18:37 | link
nadpis:Re: poraďte prosímvýše | odpovědět
Dobrý den, body za tipy na výlet se přičítaly až po 5. srpnu, kdy se plně rozběhla druhá část soutěže. Během července jsme rozdávali opalovací mléka Ambre Solaire.
autor:Katka (*.livenet.sk) 8. 9. 2011 11:30 | link
nadpis:Nedodaná výhraodpovědět
Neviem si vysvetliť, kde nastala chyba, ale po obdržaní výherného mailu (opaľovacie mlieko), som obratom poslala kontaktné údaje, podotýkam, že to bolo presne 28.7.2011 a do dnešného dňa mi výhra nebola doručená, čo je v rozpore s Vami danými podmienkami o dobe doručenia výhry "Výhra bude doručená do 4 týždňov"....
autor:Petra (šéfredaktorka) 9. 9. 2011 14:14 | link
nadpis:Re: Nedodaná výhravýše | odpovědět
Dobrý den, všechna opalovací mléka již byla dávno odeslána! Problém bude asi na poště. Pošlete mi prosím na adresu redakce@prokrasnetelo.cz všechny potřebné údaje o Vás a já to prověřím.
autor:Marek (*.tmcz.cz) 9. 9. 2011 22:55 | link
nadpis:Soutěžodpovědět
Dobrý den
V soutěži o automobil vyhrával ten výherce, jehož sms bude x-tá v den, kdy bude nejvíce registrací do soutěže (přes SMS, web). Je možné se dozvěděť, jaký den to byl a kolik bylo provedeno registrací?
Děkuji za odpověď
autor:Janula (*.isper.sk) 12. 9. 2011 10:43 | link
nadpis:Re: Soutěžvýše | odpovědět
Dobry den pani šéfredaktorka.
Posledne ste písali, že účtenky ešte nemáme vyhadzovať, citujem:
Nevyhazujte své účtenky! S Garnier stále můžete vyhrát ekovůz Opel Astra Sports Tourer ecoFLEX. První výherci nesplnili podmínky určené pravidly soutěže. Vaše naděje na výhru ještě žije!
Tak už je rozhodnuté o výhercovi, či stále máme účtenky držať?
Ak Vy nemôžete zverejniť víťaza hlavnej ceny v tejto súťaži, prosím napíšte nám, kto je teda oprávnený dať takúto informáciu - organizátor súťaže - prosím si kontakt. Zdá sa mi celkom normálne, aby bol výherca zverejnený, kedže boli zverejnení aj ostatní výhercovia tejto súťaže a na dôvažok, aby sme si my ostatní nemysleli, že sa s výhrou manipulovalo. Taktiež by bolo fajn, keby sme vedeli, v ktorý deň prišlo najviac sms a teda tento deň bol výherným dňom.
Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.
S pozdravom, Janula.
autor:Petra (šéfredaktorka) 12. 9. 2011 15:01 | link
nadpis:Re: Re: Soutěžvýše | odpovědět
Dobrý den, jak píšete, výherce auta nesplnil soutěžní podmínky, a tak soutěž pokračuje výběrem nového výherce. Toho již organizující agentura oslovila a čeká se na ověření účtenek. Pokud máte konkrétní dotaz, napište mi prosím na redakce@prokrasnetelo.cz, odpoví Vám přímo organizátor.
autor:Tom (198.36.*.*) 14. 9. 2011 15:00 | link
nadpis:Nezvladnuta sutazodpovědět
Prajem pekný deň,
neskrývam rozhorčenie nad priebehom predchádzajúcej súťaže. Totiž 19 dní po ukončení spomínanej akcií som obdržal výherný mail (denná výhra- horský bicykel Author), pričom na portáli pozelenej.sk, môj mail medzi výhernými nefiguroval a nik z kompetentných o žrebovaní náhradníkov na spomínanej stránke vôbec neinformoval verejnosť. Mnoho okolností mi neumožnilo prístup k mailu účtenku som stále neposlal, lebo neviem či výhra mi ešte patrí alebo prepadla. Touto cestou by som sa rád dozvedel odpoveď na predchádzajúcu otázku, prosím ak je možné, tak čo najskôr. Nerád by som prišiel o túto výhru.

Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Od skorého ráno je táto správa aj na maily: redakce@prokrasnetelo.cz, samozrejme bez odpovede.
autor:Petra (šéfredaktorka) 14. 9. 2011 16:50 | link
nadpis:Re: Nezvladnuta sutazvýše | odpovědět
Dobrý den, váš e-mail byl "od skorého rána" přeposlán pořádající agentuře a Váš dotaz řeším. Jen si Vás dovolím upozornit, když Vy tu káráte nás, tak jste se v tom mailu mohl alespoň podepsat a napsat o sobě a výhře nějaké údaje, těžko se reaguje na anonymy!
autor:Vojtech (217.75.*.*) 20. 9. 2011 11:07 | link
nadpis:batohodpovědět
Dobry den stale mi nebol doruceny batoh zo sutaze, pisal som aj na email na ktory som zasielal adresu ale odpoved ziadna. Prosim vas kedy mi pride ten batoh?
autor:janny 20. 9. 2011 21:39 | link
nadpis:DOTAZodpovědět
Chtěla bych se zeptat,zda by tady nemohlo fungovat něco jako Soukromé zprávy.Na jiných podobných webovkách to takhle běžně funguje,že si uživatelky mohou posílat soukromkou různé vzkazy či zprávy,které vidí jen ony.....
autor:Petra (šéfredaktorka) 28. 9. 2011 11:46 | link
nadpis:Re: DOTAZvýše | odpovědět
Už jsme o tom přemýšleli, ale je to hodně velký zásah do systému. Navíc pro nás to není priorita. Přejeme si, abychom tu komunikovali veřejně. Na soukromé vzkazy máte sociální sítě jako Facebook.
autor:Verunka209 21. 9. 2011 18:40 | link
nadpis:Dárky pro semifinalistkyodpovědět
Dobrý den, kamarádka se přihlásila do soutěže o tvář léta, dostala sem mezi semifinalistky, měla dostat malý dárek, ale nic jí nepřišlo. Již se dárek rozesílal, nebo se vůbec rozesílat nebude?
.......Garnier Tvář léta 2011 získá kromě věcných cen nafocení profesionálního booku - portfolia modelky (focení bude probíhat v Praze). Protože partnerem soutěže je značka Garnier, všechny 3 finalistky získají kosmetické balíčky v hodnotě 1000 Kč! Mimo to budou drobným dárkem od Garnier oceněny všechny semifinalistky.

Předem děkuji za odpověď. Veronika
autor:Petra (šéfredaktorka) 28. 9. 2011 11:45 | link
nadpis:Re: Dárky pro semifinalistkyvýše | odpovědět
Dobrý den, výhry se budou rozesílat začátkem příštího týdne. Nebojte se, nepřijdete o ně.
Proč kamarádka nenapíše sama? :)
autor:Alena M. (*.iol.cz) 11. 11. 2011 11:42 | link
nadpis:VÝHRA V SOUTĚŽI - LÍSTKY NA SAXANUodpovědět
Dobrý den,
děti se zúčastnily soutěže se šampony o lístky na Saxanu, které se jim podařilo vyhrát. Bohužel jsme zjistili, že v Cinestar, kam poukazy na lístky platí (do konce listopadu), Saxanu již vůbec nehrají. Tak jsou kluci smutní...máte nějaké řešení?
Lístky dorazily tento týden.
Děkuji a zdravím
Alena
alaplusdvaseznam.cz
autor:Petra (šéfredaktorka) 19. 11. 2011 11:18 | link
nadpis:Re: VÝHRA V SOUTĚŽI - LÍSTKY NA SAXANUvýše | odpovědět
Dobrý den, pošlete prosím tento konkrétní dotaz s Vaší poštovní adresou na mail redakce@prokrasnetelo.cz. Domluvíme se na nějaké kompenzaci. Děkuji.
autor:janny 14. 11. 2011 18:16 | link
nadpis:Dotazodpovědět
Ahoj Peti, chtěla bych se zeptat, jestli se ještě vyrábí Hydratační expresní sprej s výtažky meruňky (pro normální až snědou pleť). Obešla jsem už několik obchodů a nic, což mě docela mrzí. Používám ho celoročně a moc ráda. Jsem s ním maximálně spokojená. Ale už mi dochází, mám tam tak zhruba na 14 dní a hotovo...buďto je beznadějně vyprodán a nebo se už nevyrábí( ale to mi raději ani neříkejte...a pokud jo, tak je za něj nějaká náhrada? Já nechci mléko na rozetírání. Tenhle sprej je super, nanáší se rovnoměrně).Děkuji....
autor:Petra (šéfredaktorka) 19. 11. 2011 11:21 | link
nadpis:Re: Dotazvýše | odpovědět
Bohužel už u nás v prodeji není. Také mě to mrzí, měla jsem ho ráda. Žádný takový sprej teď Garnier neprodává.
autor:Kristýna (*.silesnet.net) 25. 1. 2012 15:10 | link
nadpis:Dobrý den, chtěla jsem se ze...odpovědět
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli se ještě prodává samoopalovací sprej Garnier..nikde ho nemůžu sehnat :(
autor:janny 27. 1. 2012 09:27 | link
nadpis:Kristýnoodpovědět
Než vám odpoví redakce - ne, neprodává. I já už se na to šéfreaktorky ptala,n ěkde výše je od ní odpověď. Neprodává se a není za něj ani žádná náhrada(od Garnieru). Já ho sháním už dlouho, ale marně. Všude mi řekli, že už se nedělá.
autor:Kristýna (*.silesnet.net) 27. 1. 2012 17:51 | link
nadpis:To je škoda :( Ale děkuji za...odpovědět
To je škoda :( Ale děkuji za odpověď! :)
autor:janny 28. 1. 2012 10:06 | link
nadpis:Ano, je to škoda...taky mě t...odpovědět
Ano, je to škoda...taky mě to hodně mrzí. Už jsem se ptala na jiný samoopalovací sprej, ale nic. Jediný dostupný je od L'OREAL a stojí kolem 240 Kč, ale zatím jsem ho nezkoušela, tak nevím. Tenhle od Garnieru byl naprosto skvělý. Netuším, proč ho přestali vyrábět...
autor:Petra (šéfredaktorka) 2. 2. 2012 17:02 | link
nadpis:Re: Ano, je to škoda...taky mě t...výše | odpovědět
Janny má pravdu. Ani já netuším, proč se přestal vyrábět.
(Produkty se vyrábí ve Francii, do ČR jsou pouze distribuovány...)
autor:Jana (*.telecom.sk) 13. 2. 2012 21:41 | link
nadpis:zmazanie bloguodpovědět
chcem sa opýtať ako si môžem vymazať blog? nejako som sa k tomu nedopátrala. ďakujem
autor:Petra (šéfredaktorka) 14. 2. 2012 09:51 | link
nadpis:Re: zmazanie bloguvýše | odpovědět
Dobrý den, napište konkrétní žádost na redakce@prokrasnetelo.cz a já to zařídím.
autor:monca114 (*.upcbroadband.cz) 24. 2. 2012 15:41 | link
nadpis:Odpověďodpovědět
Dobrý den, vidím, že stránky fungují, normálně odpovídáte, jen já se už rok odpovědi nedočkala... :@(
autor:Petra (šéfredaktorka) 1. 3. 2012 11:12 | link
nadpis:Re: Odpověďvýše | odpovědět
Dobrý den, na jakou otázku? Asi se mi ztratila...
autor:Nikola (*.upcbroadband.cz) 12. 3. 2012 15:33 | link
nadpis:Barva na vlasyodpovědět
Dobrý den,
přestali jste propagovat a prodávat barvu na vlasy, kterou používám. Byla tak originání, že ji nelze jinou barvou nahradit. Je nějaká možnost ji (např. objednáním přes internet) získat?
Děkuji Nikola
autor:Petra (šéfredaktorka) 17. 3. 2012 12:05 | link
nadpis:Re: Barva na vlasyvýše | odpovědět
Dobrý den, Garnier bohužel e-shop nemá. Nabídka barev na vlasy se neustále inovuje a vylepšuje. Věřím, že si mezi těmi novými najdete tu svou!
autor:kvetinka 23. 3. 2012 13:07 | link
nadpis:otázkaodpovědět
prajem pekný deň,chcela by som sa opýtať,moja dcéra používa krém na tvár GARNIER skin naturals Sensitive ale už asi dva mesiace tento krém nemôžeme nikde zohnať tak by som chcela vedieť či sa tento krém prestal vyrábať a či bude miesto neho nejaký náhradný krém? Ďakujem za odpoveď
autor:Petra (šéfredaktorka) 2. 5. 2012 09:48 | link
nadpis:Re: otázkavýše | odpovědět
Dobrý den, nabídka produktů Garnier se neustále inovuje a aktualizuje. Staré produkty nahrazují nové, s novými, moderními, účinnějšími složkami, aby vaší pleti dopřály to nejlepší.
Nevím, který krém Sensitive myslíte. Neuvedla jste ani, kolik Vaší dceři je let. Bohatá nabídka pleťových krémů je v řadě NutriSkin.
autor:monča (*.upcbroadband.cz) 24. 3. 2012 14:40 | link
nadpis:Garnier color shineodpovědět
Vyrábí se odstín 8.1 ještě? Nikde jsem ho už dlouho neviděla a i na internetu píší, že již není v prodeji. Ještě se zeptám jak silný peroxid obsahují tyhle přelivy? Děkuji
autor:Petra (šéfredaktorka) 2. 5. 2012 09:43 | link
nadpis:Re: Garnier color shinevýše | odpovědět
Dobrý den, původní odstíny byly nahrazeny novými, aktuálními. Určitě si najdete podobný, který vám bude vyhovovat. Nabídka je široká.
Obsah peroxidu bohužel nevím, ale měl by být uveden na produktu.
autor:kvetinka 13. 4. 2012 12:49 | link
nadpis:Prajem pekný deň,chcela by s...odpovědět
Prajem pekný deň,chcela by som vedieť kedy dostanem odpoveď na moju otázku ktorú som poslala ešte dňa 23.3.2012.Ďakujem
autor:Kveta (194.228.*.*) 25. 4. 2012 11:41 | link
nadpis:Mineral Clean Sensationodpovědět
Dobrý den Petro! Nevíte, zda tento nový deodorant zanechává bílé stopy na oblečení? V článku o tomto není zmínka. Děkuji a pěkný den.
autor:Petra (šéfredaktorka) 2. 5. 2012 09:41 | link
nadpis:Re: Mineral Clean Sensationvýše | odpovědět
Dobrý den,
samozřejmě cílem všech deodorantů Garnier je, aby nezanechávaly bílé stopy na oblečení. Spousta žen si na to stěžuje, ale často si za to mohou samy. Aplikovat sprej je nutné minimálně z 20 cm. Pokud jej nastříkáte zblízka, nashromáždí se na jednom místě a při přetažení černého svršku se pochopitelně otře.
autor:alex (*.chello.sk) 8. 5. 2012 11:22 | link
nadpis:otazkaodpovědět
Dobrý deň, chcela by som sa opytať. Kupila som si farbu garnier
nutrisse creme čislo 76, ked si farbu necham kratsie posobit, docielim
svetlejši otien? Mam blond farbu.
autor:Petra (šéfredaktorka) 15. 5. 2012 16:13 | link
nadpis:Re: otazkavýše | odpovědět
Dobrý den, všechny pokyny najdete v letáku v krabičce. Najdete tam i doporučenou dobu barvení.
904–954 z 954

• Pokud chcete odpovědět na něčí příspěvek, použijte odkaz „odpovědět“ u příslušného příspěvku.

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné

Jméno: Heslo: