| autor: | anjelicicekk | 28. 8. 2010 20:32 | link |
|---|---|---|
| nadpis: | je absolutne jedno, kolko novy... | výše | odpovědět |
| autor: | anjelicicekk | 29. 8. 2010 12:27 | link |
|---|---|---|
| nadpis: | veď áno, ale taktiež tam p | výše | odpovědět |
| autor: | anjelicicekk | 29. 8. 2010 12:29 | link |
|---|---|---|
| nadpis: | hej Lenka, máš pravdu, sama ... | výše | odpovědět |
| autor: | anjelicicekk | 29. 8. 2010 19:27 | link |
|---|---|---|
| nadpis: | Vieš, keď začali tie osočo... | výše | odpovědět |
| autor: | anjelicicekk | 30. 8. 2010 12:03 | link |
|---|---|---|
| nadpis: | Konieeec :) až sa teším... ... | odpovědět |
| autor: | Petra (šéfredaktorka) | 30. 8. 2010 12:21 | link |
|---|---|---|
| nadpis: | Dobrý den, hlasování bylo u... | odpovědět |
Suhlasim, dajte hlasy svojej favoritke, ale neociernujte ostatne finalistky. Nemala som absolutne chut sa k tomu vyjadrovat. Zrejme som sa ani nikdy nemala.
Na zaver ; myslite si co chcete, aj tak vas nepresvedcim o tom, ze som nepodvadzala. Je mi vsak luto redakcie, ktora za to, ze vyhlasila sutaz musi znasat taketo komentare.
Tyhle strány vždycky byly super, všechny diskuze probíhaly ve slušnosti, někdy až v přílišné:). To co se děje teď jsem za 3 roky, co to tady navštěvuju nezažila. Před těmi třemi lety jsem se na tyhle stránky dostala díky tomu, že mě moje sestřenice poprosila o hlas. Ona už sem snad ani nechodí, ale já jo.
Už aby to skončilo, a ti protivové sem nepsali. UF!!
a tvojej vete: "nikde nebolo uvedene, ze tu nemoze byt pouzita fotka, ktoru sme dali aj na inu stranku" vôbec nerozumiem, lebo ja som tvoju fotku nijako nekomentovala :-)
a na záver zhrnutie: nikde som nenapísala, že podvádzaš, tak si nedomýšľaj. napísala som, že som za férovú hru. pre každého môže tento pojem znamenať niečo iné...
a že prečo sa všetci obúvajú práve do teba? tak na to si musíš odpovedať sama...veľa šťastia :-)