Já také nejsem ideální partnerka :o) Slovy klasika z filmu Marečku, podejte mi pero... - znamená to tedy, že bych měla s přítelem chodit na ryby a na pivo ?
diky za podporu zdesil sem se vysledku testu protoze sem zarlivka a bohuzel obcas to ma spatny dopad na nas vztah ale partner se dokaze moc hesky predvezt minimalne jednou tydne zarli vic nez ja tak 4 tolik ale toje potom teprve Italie,spoustu veci ve vztahu mame a spousta se musi vylepsovat nejhorsi je ze partnerovi je 21 a je jak dite,neveri tomu a me kolikrat rekl ze ja sem jeste holcicka az na to ze on je malej kluk duchem porad.-)24 hodin denne coz je desny :-)beru to vzhledem k jeho veku s rozvahou ale nekdy se to neda vydrzet uz minimalne me pul roku nerekl ze sem jak dite pac ja se semnou nemuze rovnat:-)sem ohodne vyspelejsi a chci nakou budoucnost na ktery se pomalu snazime pracovat pomalicku..a abych pravdu rekla je to tessi nez sem si myslela.
Ty testy se mi moc nelíbí, protože hodně naráží na ženy. Třeba upustit od ŽENSKÉ hysterie nebo líčit se, aby z člověka byla žena. Snad každej se někdy naštve a každý by měl o sebe pečovat. Přece základem ženství nejsou jenom nějaká líčidla a lak na nehty.