Diskuse: TEST: Jste dobrou partnerkou?

1–9 z 9
autor:kvetinka 10. 6. 2010 11:24 | link
nadpis:tak takýto výsledok som neč...odpovědět
tak takýto výsledok som nečakala...
autor:ALAMAL 10. 6. 2010 12:49 | link
nadpis:VYSLEDEK TESTUodpovědět
TO JSEM NECEKALA MYSLIM ZE JSME ZA TECH 34 LET CO JSME SPOLU DOCELA NORMALNI IDEALNI PAR
autor:Lenka 10. 6. 2010 15:13 | link
nadpis:Já nejsem ideální partnerka...odpovědět
Já nejsem ideální partnerka, ale ani jsem to nečekala. Kdo je dokonalý?
autor:Devilka (194.213.*.*) 10. 6. 2010 16:21 | link
nadpis:To se dalo čekat, po 6 letech...odpovědět
To se dalo čekat, po 6 letech. Vztah je v krizi a tohle jen potvrdilo, to co jsem si myslela. Že pro sebe nejsme stvořeni.
autor:Petra (šéfredaktorka) 10. 6. 2010 16:48 | link
nadpis:Holky, berte testy s rezervou ...odpovědět
Holky, berte testy s rezervou :-) V každém vztahu to funguje jinak, nedá se držet pravidel.
autor:Evikh 10. 6. 2010 17:25 | link
nadpis:Já také nejsem ideální par...odpovědět
Já také nejsem ideální partnerka :o) Slovy klasika z filmu Marečku, podejte mi pero... - znamená to tedy, že bych měla s přítelem chodit na ryby a na pivo ?
autor:Nikola (*.iol.cz) 11. 6. 2010 07:42 | link
nadpis:diky za podporu zdesil sem se ...odpovědět
diky za podporu zdesil sem se vysledku testu protoze sem zarlivka a bohuzel obcas to ma spatny dopad na nas vztah ale partner se dokaze moc hesky predvezt minimalne jednou tydne zarli vic nez ja tak 4 tolik ale toje potom teprve Italie,spoustu veci ve vztahu mame a spousta se musi vylepsovat nejhorsi je ze partnerovi je 21 a je jak dite,neveri tomu a me kolikrat rekl ze ja sem jeste holcicka az na to ze on je malej kluk duchem porad.-)24 hodin denne coz je desny :-)beru to vzhledem k jeho veku s rozvahou ale nekdy se to neda vydrzet uz minimalne me pul roku nerekl ze sem jak dite pac ja se semnou nemuze rovnat:-)sem ohodne vyspelejsi a chci nakou budoucnost na ktery se pomalu snazime pracovat pomalicku..a abych pravdu rekla je to tessi nez sem si myslela.
autor:bejbinka 14. 4. 2011 16:32 | link
nadpis:co uz no :)..Niesom idealna pa...odpovědět
co uz no :)..Niesom idealna partnerka...treba to napravit..:)
autor:Lydie (*.upcbroadband.cz) 16. 1. 2012 16:50 | link
nadpis:Testyodpovědět
Ty testy se mi moc nelíbí, protože hodně naráží na ženy. Třeba upustit od ŽENSKÉ hysterie nebo líčit se, aby z člověka byla žena. Snad každej se někdy naštve a každý by měl o sebe pečovat. Přece základem ženství nejsou jenom nějaká líčidla a lak na nehty.
1–9 z 9

• Pokud chcete odpovědět na něčí příspěvek, použijte odkaz „odpovědět“ u příslušného příspěvku.

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné

Jméno: Heslo: