To je krásné. Na to bych asi neměla trpělivost a hlavně bych to neměla kam schovat, aby mi do toho malý nesahal. Nevyndavám ani puzzle, které by potřebovalo poskládat, protože to bych ho musela skládat na stropě. Janny, jen tak dál a možná jednou budeš mít muzeum svých výrobků.
No,tak puzzle je taky taková naše úchylka.Máme jich doma už asi 5(pochopitelně slepených a zasklených).Skládali jsme i bráchovi z 5000 dílků - tvrdil,že to složit nejde - a šlo to:-)
Ono se ti řekne,jen tak dál,ale kde brát plánky? :-o
A trpělivost,ta je u toho potřeba,to jo.Ale nejhorší je začít,pak už to jde samo.....
A hlavně na to máš klid a teď s tou nohou i čas. Je třeba rozhodit sítě, poptat se a plánky by se možná sehnaly. Docela by mě zajímalo, jak takový plánek vlastně vypadá.
Úplně jednoduše,je to 5 listů A3,jsou tam nakreslené jednotlivé dílky.Na to si položím sklo(nebo nějakou průhlednou podložku) a podle toho to skládám.Pak to podle fotky slepím k sobě a celé přelakuju,aby se to zpevnilo.Už jsem to několika lidem posílala poštou(co se mi ozvaly přes internet,že by to chtěli zkusit.Ale jestli se někdo z nich do toho pustil,to nevím).Před 14 dny jsem to posílala do Skutče a předtím do Plzně.
Tak ať Ti taky něco pošlou. Je třeba se pozeptat, ale je pravda, že já o tom slyším prvně od Tebe. Možná v nějakých modelářských obchodech by něco měli.
Tam už jsem se ptala,všude mi nabízeli jen letadýlka,a to by mně nebavilo.Ale takhle třeba Australskou operu v Sydney - to postavit ze špejlí- by byla paráda.Úplně si to dovedu představit.
Já mám po bytě vlastně jen puzzle obrazy, skládala jsem je ještě než se Šimík narodil. Teď mám už skoro 2 roky (to jsem tedy ostuda!) rozeskládanou kolii v podzimní krajině, chybí mi asi 20 dílků, ale ne a ne to doskládat....
Jen tak málo??To musí být bleskovka.My to s manželem skládávali i do 4 hodin do rána....naposledy jsme skládali obraz Retro(truhlice s růžemi) z 1000 dílků,ale ten je fakt nádherný.Já bych to mohla skládat pořád,ale kam to pak dávat....Kdysi jsem viděla noční město a nad tím byla planeta s tím prstencem,ten byl z 12000 dílků.Stál asi 3000 kč,ale to bylo něco!Dodnes mě to mrzí,že jsme ho nekoupili.Teď už jsem ho nikde neviděla.
Právě, že tak málo, ale nepasujou mi nikam, a teď už na to nemám ten klid :o) Mám to rozložené na přebalováku, který už dávno nepoužívám k přebalování, takže to nepřekáží, ale nikdy jsem nic tak dlouho neskládala. Rozkládat to ale opravdu nehodlám. Ještě mám v záloze podmořský svět a nějaký kulatý obrázek. Co jsem se ale vrátila do práce, tak nějak nestíhám tyhlety moje zábavičky.
Já mám teď zábavu šperky, tak mě puzzle ani neláká. Taky máme pouze obrazy puzzle, ale spousta je jich ještě nezarámovaných. V ložnici máme svítící London bridge. Pamatuji si, že jsem se tehdy také rozhodovala mezi tímto a Eiffelovkou.
Moje dcera je taky blázen do puzzle,už má několik obrazů, akorát teď nemůže skládat, když mají Terezku. Ale malá už taky skládá dětské puzzle, tak za chvíli možná budou skládat spolu. Já jsem schopna složet jen to dětské :-))
Ahojki, to je fakt krása. Sice mám ráda skládání puzzlí (1000 dílků mi stačí) a dost si s tím vyhraju, ale na tohle bych asi neměla trpělivost. I Když bylo by moc pěkné mít takový kousek doma. A jak dlouho ti to trvalo postavit?
Myslíš tu eiffelovku?Asi tak 3 měsíce.Tu první jsem skládala tuším 4 měsíce(to jsem dělávala jen po večerech).Teď marodím,tak tu druhou jsem mohla skládat i přes den(samozřejmě ne každý den,ale tak 4x-5x do týdne odpoledne a někdy i večer).Dřina to není,jakmile začneš,tak už nejde přestat,to je jako to puzzle.Nejhorší je začít a pak už se od toho nemůžeš odtrhnout:-)
Dobrý večer , koukala jsem na váš výtvor ze špejlí a je to nadherné,taky dělám něco podobneho ale stavim ze sirek.Mohla bych vas poprosit o ten planek na tu eifilovku??Je to nadehrne a chtěla bych to skusit.Prosim ozvete se na email petrachrtovaaa@seznam.cz dekuji moc
Dobrý den,
chtěl bych Vás poprosit, zda-li byste byla tak hodná a poslala mi návody na eiffelovu věž ve větší i menší verzi. Před lety jsem také stavěl eiffelovu věž ve velikosti 1m a velice mě to bavilo, a proto bych si chtěl zkusit postavit Vaší verzi, která je přeci jen propracovanější. Můj e-mail: slavicek26@seznam.cz