Diskuse: Jak vybrat čaj

1–11 z 11
autor:Terik2 4. 12. 2009 13:06 | link
nadpis:Zajímavý...odpovědět
Zajímavý článek. Zvláště ten kvetoucí čaj. Já osobně si na teplé čajíčky nepotrpím, nejraději mám ty ledové :)...
autor:Martina (redaktorka) 4. 12. 2009 17:19 | link
nadpis:kvetoucí čaj jsem dostala k ...odpovědět
kvetoucí čaj jsem dostala k Vánocům loni:) je sranda sledovat, jak se květ rozvíjí. Ale kulička se rozvíjí jen poprvé, když děláte čaj podruhé a potřetí musíte použít už rozvitý květ, to už tak hezké není :( Jedna "kulička" stojí kolem stokoruny, takže je to dobrý tip na levný vánoční dárek třeba pro kamarádku :)
autor:Pavla (redaktorka) 4. 12. 2009 17:56 | link
nadpis:U nás v čajovně máme kveto...odpovědět
U nás v čajovně máme kvetoucí čaje kolem třiceti korun, za sto korun je to dost přehnané a musím říct, že jsme to tak drahé ani nikde neviděla.
autor:Martina (redaktorka) 4. 12. 2009 18:52 | link
nadpis:no jo, asi máš pravdu :) já...výše | odpovědět
no jo, asi máš pravdu :) já jsem kupovala kamarádce za stovku a byl to balíček se třemi různými druhy kvetoucího čaje :) přece jen tohle zboží nekupuji každý den, takže se omlouvám za matoucí informaci :)
autor:Dráček 6. 12. 2009 22:31 | link
nadpis:Aaa nevíte, kde by se ten kve...výše | odpovědět
Aaa nevíte, kde by se ten kvetoucí čaj dal koupit? :) Přijde mi to jako úžasnej nápad...:)
autor:Pavla (redaktorka) 7. 12. 2009 08:27 | link
nadpis:No nejčastěji ho najdeš v výše | odpovědět
No nejčastěji ho najdeš v čajovnách, jsou to takový zelený kuličky. Možná by se to dalo sehnat ještě v drogerii nebo v dárkových obchodech.
autor:Dráček 7. 12. 2009 16:29 | link
nadpis:děkuju,mrknu po tom :)...výše | odpovědět
děkuju,mrknu po tom :)
autor:nanina 6. 12. 2009 20:52 | link
nadpis:tiez som pocula o takom caji a...odpovědět
tiez som pocula o takom caji ale este som neskusala...inak mi celkom chuti biely caj,,,,cierny vobec nepijem pripada mi horky...inac v poslednej dobe om sa dala na teekane...musim povedat ze je to naozaj skvela znacka cajov....to je naozaj caj a nielen taka voda
autor:Jana (*.iol.cz) 7. 12. 2009 13:58 | link
nadpis:informace o cajichodpovědět
Jestli nekoho zajima podrobnejsi informace o cajich tak doporucuji:
http://www.caj-caj.cz/_c10230_l5_/vice-o-cajich/default.aspx
autor:Lily (89.233.*.*) 1. 4. 2011 14:09 | link
nadpis:Čaje nové generaceodpovědět
Pro milovníky kvalitních čajů a kávy máme vynikající zprávu! Nedávno byl otevřen nový licencovaný internetový obchod zaměřený na osvědčenou anglickou značku Clipper, jejíž produkty mají certifikaci Fairtrade a Bio. Chcete vědět více? Navštivte stránky http://www.fair-bio-caje.cz a vyberte si z poctivé nabídky rozmanitých druhů čajů a kávy. Nyní ke každé objednávce malý dárek.
autor:Brookerka (*.iol.cz) 14. 1. 2012 12:26 | link
nadpis:Kvetoucí čajodpovědět
Levné kvetoucí čaje, včetně velkého množství informací najdete na http://www.doplnky-a-dekorace.4fan.cz/9-kvetouci-caje
1–11 z 11

• Pokud chcete odpovědět na něčí příspěvek, použijte odkaz „odpovědět“ u příslušného příspěvku.

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné

Jméno: Heslo: