Dobrý den, byla jsem na hydrocolon terapii v Ústí nad Labem ve studiu NATUREN a jsem velmi spokojena. zacpa, nadmuti a bolesti hlavy stoupily a navíc tam mají nejnovejsi pristroj, snad jediny v ČR. vsechno bylo prijemne a nebolestive. Dala jsem za terapii 700,- a maji ted nejakou slevu jeste navic. Vsem doporucuji. Miluska
Zajímavé to je asi i prospěšné, ale mě to připomělo klystýr před porodem a to nebyla zrovna příjemná zéležitost. To o té kůře navozující pocit pohody je pěkně řečeno.
Již několik měsíců trpím nespavostí, nadýmáním, nervozitou, nesoustředěností, přibírám na váze, a proto jsem se rozhodla si nějak pomoci, a našla tuto hydrocolon terapii. Byla jsem na hydrocolonu prozatím jen jednou (minulý týden,) tento týden mě čeká další, a mohu říct, že po prvním výplachu jsem spala jak miminko, zlepšila se pleť, cítím se lépe, soustředěná, plynatost se zlepšila, a proto se už nemohu dočkat na další výplach. Doporučuji proto všem.
Ahoj také chodím na hydrocolon a jsem moc spokojená.Bezva cena -399,- za jeden a cítím se super.Po první sérii rří jsem měla dole 4 kg.Také nemám tak nafouklé břicho.Mrkněte na Medialt.cz -mohu jen doporučit