Diskuse: Vyčistěte svá střeva pomocí hydrocolon terapie

1–7 z 7
autor:Evikh 26. 10. 2009 13:05 | link
nadpis:Velmi zajímavý článek, já...odpovědět
Velmi zajímavý článek, já jsem si říkala, že už jsem o hydrocolon terapii někde četla - a ono to bylo vloni při proměně.
autor:milunka (*.iol.cz) 13. 1. 2010 12:36 | link
nadpis:hydrocolonvýše | odpovědět
Dobrý den, byla jsem na hydrocolon terapii v Ústí nad Labem ve studiu NATUREN a jsem velmi spokojena. zacpa, nadmuti a bolesti hlavy stoupily a navíc tam mají nejnovejsi pristroj, snad jediny v ČR. vsechno bylo prijemne a nebolestive. Dala jsem za terapii 700,- a maji ted nejakou slevu jeste navic. Vsem doporucuji. Miluska
autor:MarťaSl 26. 10. 2009 20:39 | link
nadpis:Zajímavé to je asi i prospě...odpovědět
Zajímavé to je asi i prospěšné, ale mě to připomělo klystýr před porodem a to nebyla zrovna příjemná zéležitost. To o té kůře navozující pocit pohody je pěkně řečeno.
autor:Lenka 27. 10. 2009 07:33 | link
nadpis:Taky jsem na to myslela,že je...výše | odpovědět
Taky jsem na to myslela,že je to něco podobného :-)
autor:nanina 26. 10. 2009 20:47 | link
nadpis:no tak ja nie som ani schopna ...odpovědět
no tak ja nie som ani schopna precitat tento clanok...brrr...nepripomina mi nic prijemne
autor:Ranina (*.iol.cz) 31. 10. 2011 15:33 | link
nadpis:Doporučujiodpovědět
Již několik měsíců trpím nespavostí, nadýmáním, nervozitou, nesoustředěností, přibírám na váze, a proto jsem se rozhodla si nějak pomoci, a našla tuto hydrocolon terapii. Byla jsem na hydrocolonu prozatím jen jednou (minulý týden,) tento týden mě čeká další, a mohu říct, že po prvním výplachu jsem spala jak miminko, zlepšila se pleť, cítím se lépe, soustředěná, plynatost se zlepšila, a proto se už nemohu dočkat na další výplach. Doporučuji proto všem.
autor:kamilkkka (*.eurotel.cz) 30. 1. 2012 13:46 | link
nadpis:Re: Doporučujivýše | odpovědět
Ahoj také chodím na hydrocolon a jsem moc spokojená.Bezva cena -399,- za jeden a cítím se super.Po první sérii rří jsem měla dole 4 kg.Také nemám tak nafouklé břicho.Mrkněte na Medialt.cz -mohu jen doporučit
1–7 z 7

• Pokud chcete odpovědět na něčí příspěvek, použijte odkaz „odpovědět“ u příslušného příspěvku.

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné

Jméno: Heslo: