Diskuse: Seznamte se, prosím... IV

4791–4841 z 4841
autor:Marcela 26. 4. 2011 07:59 | link
nadpis:Ahojky Všem Tak u nás velik...odpovědět
Ahojky Všem
Tak u nás velikonoce dobrý, byli jsme u babiček a prábabiček, už se tady nechodí po lidech kde není člověk pozvanej, ale i tak kluci byli spokojený a měli plné košíky.
Leni já bych sem ráda dala fotky, mám je malé že by se měli normálně nahrát, ale bohužel to nejde. Já je mám jinak na FB. Kolikrát jsem se je snažila sem nahrát a bez úspěchu.
autor:MarťaSl 30. 4. 2011 08:40 | link
nadpis:Není tu už pár dní zase mr...odpovědět
Není tu už pár dní zase mrtvo? :-D
autor:Evikh 30. 4. 2011 16:08 | link
nadpis:no, uvadlo to tu, ale třeba p...odpovědět
no, uvadlo to tu, ale třeba přijde pořádná zálivka a zase se to tu probere :o))
autor:Lenka 30. 4. 2011 16:26 | link
nadpis:Re: no, uvadlo to tu, ale třeba p...výše | odpovědět
To jedině zase oživí ta slibovaná soutěž :-) Jinak holky dejte všechny pozor, ať dnes neodletíte :-))))
autor:marcela (213.151.*.*) 1. 5. 2011 11:24 | link
nadpis:Ahojte,ako sa máte,čo nové?...odpovědět
Ahojte,ako sa máte,čo nové??...Ja budem mať tento mesiac dosť času,tak sa pokúsim to tu prelistovať,že čo všetko sa udialo odkedy som tu bola naposledy:)
Tak všetkým prajem pekný dník:)
autor:Evikh 1. 5. 2011 11:36 | link
nadpis:Re: Ahojte,ako sa máte,čo nové?...výše | odpovědět
Ahoj, moc času Ti to dočtení určitě nezabere :o)
autor:Marcela 1. 5. 2011 20:26 | link
nadpis:Ahojky, chtělo by to oživenodpovědět
Ahojky, chtělo by to oživení, pořád jsme tu jen my stálice. Tak krásný večer
autor:marcela 3. 5. 2011 11:28 | link
nadpis:No ja mám toho veľa zameška...odpovědět
No ja mám toho veľa zameškaného:)Tak aj kopu článkov...
To,že sem chodia stálice mňa teší:)Ale určite pribudli aj nejaké nové...
autor:marcela 3. 5. 2011 11:29 | link
nadpis:Aký máte dnes deň??...výše | odpovědět
Aký máte dnes deň??
autor:Evikh 3. 5. 2011 19:00 | link
nadpis:Re: Aký máte dnes deň??...výše | odpovědět
Ahoj, já dneska byla ve školce na besídce ke Dni matek, tak jsem měla takové malé kulturní zpestření. Děti zpívaly a tancovaly s plným nasazením :o)
autor:Marcela 4. 5. 2011 10:29 | link
nadpis:Re: Re: Aký máte dnes deň??...výše | odpovědět
Ahojky, taky mám ráda školkové akce, aspoň člověk vidí co ty dětičky dokážou
autor:marcela 4. 5. 2011 15:17 | link
nadpis:Re: Re: Aký máte dnes deň??...výše | odpovědět
Ahoj to muselo byť milé:)
autor:Marcela 5. 5. 2011 11:06 | link
nadpis:Ahojky Jak se máte? Chtěla...odpovědět
Ahojky
Jak se máte?
Chtěla jsem se zeptat vyhrála některá z Vás ten balíček tělového mléka, jak tu posledně byla ta soutěž? Myslím tu jak se nám opakovali ty otázky.
autor:Evikh 5. 5. 2011 17:51 | link
nadpis:Re: AhojkyJak se máte?Chtěla...výše | odpovědět
ona celá ta soutěž byla taková "nešťastná", tak kdo ví, zda to vůbec firma Garnier vyhodnocovala, v titulku bylo: Vyhrajte každý den balíček a v pravidlech bylo, že se musí odpovědět na všechny otázky, a to co nejdříve od jejich uveřejnění, když jsme tady nad tou soutěží diskutovaly, tak Petra /šéfredaktorka/ to jen okomentovala tím, že soutěž není pořádána redakcí a pak už se nic nedělo
autor:Marcela 5. 5. 2011 19:18 | link
nadpis:Re: Re: AhojkyJak se máte?Chtěla...výše | odpovědět
No právě, že je ticho po pěšině. No uvidíme, jen mně to zráží, pokud to nevyhodnocovali měli by dát nějaké oznámení
autor:MarťaSl 5. 5. 2011 13:26 | link
nadpis:Myslím, že tu výherci ješt...odpovědět
Myslím, že tu výherci ještě nebyli.
autor:Marcela 5. 5. 2011 15:30 | link
nadpis:Re: Myslím, že tu výherci ješt...výše | odpovědět
mně příjde, že se na to zapomnělo, už je to přeci docela dost dnů pryč.
Jak se máte a jak jste se doma rozkoukali?
autor:MarťaSl 5. 5. 2011 20:54 | link
nadpis:Ahoj Marcel. Už jsme se rozko...odpovědět
Ahoj Marcel. Už jsme se rozkoukaly :-D Julince už bude v neděli 6 týdnů, utíká to. Snažím se dělat vše jako s jedním dítětem, ale to zatím moc nejde. Ještě, že tu mám pomocníky, kteří si děti alespoň na chvíli vezmou a já si za tu dobu alespoň vyžehlím a poklidím. Už jsem se pokoušela i o výrobu pár šperků, ale vždy, když k tom zasednu, tak se malá probudí, takže to zatím moc nejde. A co u Vás?
autor:Marcela 6. 5. 2011 09:31 | link
nadpis:Re: Ahoj Marcel. Už jsme se rozko...výše | odpovědět
Ahojky, no u nás dobrý, nám budou už 4 měsíce, malej je šikulka snaží se přetáčet, někdy se zadaří. Já denně vařím pro chlapi co dělají s Martinem a do toho domáctnost, tak jsem v jednom kole, jak jinak, ale stíhám, jen nemám čas na sebe a už bych potřebovala mít víc času jen pro sebe sobecky. Já teda nemám nikoho na pomoc, Martin dělá od rána do večera a když je doma, tak pomáhá to je super, ale babičky nefungujou a ani to nechci, bohužel jim bych musela být vděčná a to nechci, měli by konečně babičky přemýšlet nad tím, že k nim vnoučata chodit nebudou když oni o ně nemají zájem.
Nebudu si jen stěžovat. Jsem moc ráda, že mám všechny ty své kluky a všichni jsou zdraví a mají se rádi, pomáhají u Gabulky a chodí si s ním povídat, to je krásný. kristiánek za chvilku bude mít konec první třídy a budem se těšit na dovolenou, jedeme na Elbu, tak se nemůžu dočkat sluníčka a koupání v moři, pro nás to bude první zkušenost s mořem.
autor:Marcela 9. 5. 2011 13:44 | link
nadpis:Ahojky Všem Tak jak si uží...odpovědět
Ahojky Všem
Tak jak si užíváte teplíčko? My byli včera v zoo a Domča v závěru řekl, že se mu to nelíbilo, že to v zoo smdělo, no super, jsme nevěděli co říct. Pr´dola jeden, asi by zvířátka měla chodit na wc a splachovat za sebou :-D
Holky máte někdo zkušenosti s vacushape?
autor:Evikh 9. 5. 2011 19:09 | link
nadpis:Re: Ahojky VšemTak jak si uží...výše | odpovědět
No vidíš, řekl vám to upřímně :o)) My máme v plánu zoo v Plzni s tím Dinoparkem, ale zatím nemáme přesné datum, teď už ale snad bude pěkně pořád.

Marcel s vacushape zkušenosti nemám...
autor:Marcela 17. 5. 2011 17:24 | link
nadpis:Ahojky Všem Koukám tady mrt...odpovědět
Ahojky Všem
Koukám tady mrtvo, škoda
No každopádně jsem zašla na ten vacushape, holky to je super záhul. Hejbat se v tom podtlaku je fakt mazec. Mám za sebou teprv prní půlhodinku, tak uvidíme po deseti cvičení jaké budou výsledky. Přeměřili mně, převážili a vše se zapsalo a bude se sledovat
autor:Marcela 22. 5. 2011 08:27 | link
nadpis:Ahojky holky Jak je? ASi si v...odpovědět
Ahojky holky
Jak je? ASi si všechny užíváte krásných dní, že?
My včera měli oslavu Dominikových narozenin a pěkně se to vyvedlo.
¨Jinak u nás nic nového.
Jen se opět těším na cvičení do vacushape :-)
autor:Evikh 22. 5. 2011 20:53 | link
nadpis:Re: Ahojky holkyJak je? ASi si v...výše | odpovědět
Ahoj Marcel, to víš, musíme si užívat krásné letní dny :o)
my měli tento víkend pouť, tak jsem si zase dneska zalítala na drakovi a malý prolezl snad všechny atrakce. Dneska to bylo naštěstí bez újmy na zdraví, na včerejší autíčka s taťkou bude asi nerad vzpomínat :o(
autor:Péťa 23. 5. 2011 11:27 | link
nadpis:Re: Re: Ahojky holkyJak je? ASi si v...výše | odpovědět
copak se malému stalo? :-(
autor:MarťaSl 23. 5. 2011 20:48 | link
nadpis:Re: Re: Re: Ahojky holkyJak je? ASi si v...výše | odpovědět
Má "monokla" pod okem a modřinu na bradě. Jezdili na autodromu a po nárazu si dal o tyč toho autíčka pěknou ránu do obličeje. Já když to viděla, tak mi začaly téct slzy, protože to musela být fakt pěkná bolest. On to ale nesl statečně a po návratu domů už o tom prý nevěděl.
autor:Evikh 23. 5. 2011 21:08 | link
nadpis:Re: Re: Re: Re: Ahojky holkyJak je? ASi si v...výše | odpovědět
jak si to v sobotu zchladil, tak to pomohlo, ale jinak už mu to přechází do zelené, dneska jsem to hlásila ve školce, aby se ho nelekli, a paní učitelka to tipovala na pád z kola nebo koloběžky....
autor:Péťa 23. 5. 2011 22:35 | link
nadpis:Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky holkyJak je? ASi si v...výše | odpovědět
au au...to muselo bolet :-((( autodrom se mi jako atrakce nikdy moc nelíbil právě kvůli takovýmhle úrazům, tak ať se mu to brzo zahojí
autor:MarťaSl 24. 5. 2011 10:19 | link
nadpis:Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky holkyJak je? ASi si v...výše | odpovědět
Nás na něj mamka nechtěla pouštět a teď když mám děti, tak chápu proč. Pamatuju si, že jsem na něm byla tak možná 1x nebo 2x, víckrát asi ne.
autor:Péťa 24. 5. 2011 10:27 | link
nadpis:Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky holkyJak je? ASi si v...výše | odpovědět
přesně tak, taky už chápu proč...i když u kluků je to asi složitější přesvědčit je aby si vybrali radši jinou atrakci, přece jen kluky ten autodrom láká asi víc
autor:MarťaSl 24. 5. 2011 20:56 | link
nadpis:Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky holkyJak je? ASi si v...výše | odpovědět
Oni jsou zatím malí hlupáčci a ani se na tu atrakci necpali, to spíš dospělí na to chtěli. Náš děda s Fildou si vybrali takové jakoby "sportovní" auto, to mělo palubní desku nízko, ale to co si vybral Šimon to byl takový starý model auta, které mělo rám, ve kterém by za normálních podmínek bylo sklo a o tu tyč se právě uhodil.
autor:Lenka 24. 5. 2011 06:05 | link
nadpis:Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky holkyJak je? ASi si v...výše | odpovědět
Chudáček malej,to muselo bolet. Ale na druhou stranu třeba bude pro kamarády zajímavější :-))
autor:janny 24. 5. 2011 18:12 | link
nadpis:Re: Ahojky holkyJak je? ASi si v...výše | odpovědět
Jejda,taky mi ho je líto.....až mě zamrazilo v zádech.Jsem si vzpomněla,jak moje sestřenice kdysi na autodromu přišla o oba přední zuby(asi v 11 letech!)....taky do někoho narazila a o ten volant drcla bradou tak nešťastně,že si ulomila v polovině oba zuby a zrovna jedničky.No,od 11 let měla chudina korunky :-(
autor:Evikh 24. 5. 2011 20:33 | link
nadpis:Re: Re: Ahojky holkyJak je? ASi si v...výše | odpovědět
ahoj holky, chtěla jsem se zapojit dřív, ale z práce nemůžu psát příspěvky :o/, já taky nejsem příznivcem autodromu, když vidím, co tam mládež předvádí, dřív chodil Šimík se strejdou, babičku, dědou a všichni jezdili svědomitě a drželi ho, bohužel taťka to nezvládnul...., naštěstí zuby zůstaly na místě a monokl se rozpíjí po tváři ve žlutozelené a za pár dní už to nebude znát, ve školce zaujal jednu holčičku :o), dneska si ze školky přinesl spálený loket z koberce, tak zase ošetřujeme ruku
autor:Marcela 25. 5. 2011 08:34 | link
nadpis:Re: Re: Re: Ahojky holkyJak je? ASi si v...výše | odpovědět
Brouček malej, hlavně, že to není nic horšího. Já taky nerada chodim s dětma na autodrom, vadí mi jak do sebe lidi vráží :-(
Dnes opět další krásný den, tak si ho užijte
Jinak tady změnu nevidím :-(((
autor:MarťaSl 22. 5. 2011 21:58 | link
nadpis:Ahoj, ahoj. Na pouť nám vyš...odpovědět
Ahoj, ahoj. Na pouť nám vyšlo krásné počasí, což bylo dobře, protože teď asi po dva roky nám moc nepřálo.
Jinak asi nic nového. Malá nám roste jako z vody a Filda už se opět chystá do školky.
autor:unpbboxvudc (*.no-revers-dns.set) 4. 9. 2011 05:23 | link
nadpis:unpbboxvudcodpovědět
CvElhI <a href="http://llsygnfydnri.com/">llsygnfydnri</a>, [url=http://sekyotnkkjyv.com/]sekyotnkkjyv[/url], [link=http://nyxhfdlbicgw.com/]nyxhfdlbicgw[/link], http://ecndxjzhvqhn.com/
autor:MarťaSl 14. 9. 2011 09:40 | link
nadpis:Včera jsem si našla chvilku ...odpovědět
Včera jsem si našla chvilku a otevřela všechny diskuse, ve kterých jsem měla všechny nepřečtené příspěvky pouze spamy. Dnes to tu mám opět. Milion spamů. Opravdu už mě to nebaví. Vždyť to není možné, že by tomu nešlo nějak zamezit. Je to opravu otrava když tu není nic kloudného ke čtení.
autor:janny 14. 9. 2011 14:03 | link
nadpis:Martiodpovědět
Taky to denně odklikávám.... a taky mě to nebaví.Si říkám,co kdyby tam byl normální komentář,tak se na to dívám(poctivě na všechny!!),ale samé spamy-otrava!!
autor:Péťa 21. 9. 2011 16:43 | link
nadpis:tak jsem se dneska konečně z...odpovědět
tak jsem se dneska konečně zase proklikala všema nepřečtenýma diskuzema a tak jak jsem si myslela, všechno byly jen spamy...strašně se to tu pořád hromadí, fuj to byla ale fuška :-D
autor:Lenka 21. 9. 2011 16:49 | link
nadpis:Re: tak jsem se dneska konečně z...výše | odpovědět
Tak to jsi dobrá, mě to tak otrávilo, že jsem to vzdala
autor:Péťa 21. 9. 2011 19:24 | link
nadpis:Re: Re: tak jsem se dneska konečně z...výše | odpovědět
no mě to taky dost otravuje...většinou si vybírám jen to, kde si myslim, že by mohl být nějaký kloudný komentář, no a pak se mi to tu po čase tak nahromadí, že to nakonec stejně proklikám všechno, ale je to hrozný...to jo
autor:MarťaSl 22. 9. 2011 19:02 | link
nadpis:Já to otevřela taky všechno...odpovědět
Já to otevřela taky všechno, jinak bych nezjistila, kde opravdu něco je. Je to fakt ortavný, ale zajímaví je, že je to vždycky taková nárazovka (např. víkend) a pak zase týden nic. Měli by s tím něco udělat, nebo už sem nebude nikdo chodit.
autor:MarťaSl 22. 9. 2011 19:03 | link
nadpis:Re: Já to otevřela taky všechno...výše | odpovědět
Opravuji svoje hrubky - otravný, zajímavé :-D
autor:Lenka 16. 10. 2011 09:55 | link
nadpis:Re: Já to otevřela taky všechno...výše | odpovědět
Máš pravdu, mě už to nebaví, a myslím že nejsem sama
autor:MarťaSl 18. 10. 2011 21:41 | link
nadpis:Re: Re: Já to otevřela taky všechno...výše | odpovědět
Ahoj holky. Delší dobu jsem tu nebyla. Nebavilo mě pořád promazávat nesmyslné spamy. Nakoukla jsem do této diskuse, jestli je to taky jeden z nich nebo tu píše někdo něco normálního. Moc se tady toho neděje, co? Chtěla bych redakci poděkovat za šampon, který mi přišel za fotku do soutěže Tvář léta.
autor:Petra (šéfredaktorka) 19. 10. 2011 21:30 | link
nadpis:Re: Re: Re: Já to otevřela taky všechno...výše | odpovědět
Díky za zprávu. Ty spamy už jsme snad zastavili. Nové jsem "nepotkala":)
autor:Petra (šéfredaktorka) 23. 9. 2011 09:18 | link
nadpis:Holky, já to průběžně maodpovědět
Holky, já to průběžně mažu! Je tady toho hodně, my máme nastavenou antispamovou bránu, přesto se tu sem tam něco objeví:-(((
autor:Dráček 19. 10. 2011 21:59 | link
nadpis:Re: Holky, já to průběžně mavýše | odpovědět
Spamy sou vždycky otravný a jak se to říká " když se vyhodí oknem, přijdou dveřma" :D prostě si najdou nějakou cestičku... :) ale teď už to snad bude v pohodě :) I když mít během 5 minut u článku do blogu přes 300 komentářů není špatnej pocit... :D :) ještě kdyby dávaly smysl...:)
autor:Péťa 20. 10. 2011 13:08 | link
nadpis:Taky jsem tu ted delší dobu ...odpovědět
Taky jsem tu ted delší dobu nebyla, když sem viděla jak se tu hromadí ty spamy tam mě to nějak odrazovalo nakukovat do diskuzí. Tak ted už to bude určitě lepší :-)))
autor:MarťaSl 23. 10. 2011 22:47 | link
nadpis:Právě jsem otevřela všechn...odpovědět
Právě jsem otevřela všechny nepřečtené diskuse se spamy, tak doufám, že to tu nebudu mít zítra znova. A taky jsem se rozčílila nad příspěvkem nějaké "chytré" ohledně plen. Vyjadřování měla jak dlaždič. Já se divím, že jí není blbý něco takového tady psát a ještě takovým způsobem. To mám opravdu nejradši, když někdo píše s pravopisnými chybami a ještě je to vulgární hulvát.
4791–4841 z 4841

• Pokud chcete odpovědět na něčí příspěvek, použijte odkaz „odpovědět“ u příslušného příspěvku.

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné

Jméno: Heslo: