tak krémy mám doma, protože mně se nejde opálit sluncem. Ale nepoužívám je. Ten na obličej mi tam vyčaroval pěkný žloutenkový nádech a ten na tělo je sice dobrej, ale nebaví mě se o to starat a hlídat, abych někde nebarvila.
ja som teraz pekne opalena z dovolenky tak to teraz neriesim...ale pred dovolenkou som pouzivala rimmel samoopalovaci krem na tvar...a mam od rimmel aj na nohy samoopalovaci:)s nimi som spokojna:)ale rozmyslala som ze ked mi uz bude opalenie blednut tak si kupim toto garnier mlieko:)ked ho tak chvalite:)
No jo, ale právě tím přirozeným opálením ta kůže stárne a vypadá u někoho o 15 let starší. Proto si myslím že samoopalovací krémy jsou skvělé už jen proto, že chrání před rakovinou kůže, ale i před vrásčitosti a tak. Sama už jsem vyzkoušela krémy od 2 značek a navíc to má výhodu, že jsi opálená celoročně a v zimě pak nevypadáš jak bledule(né přehnaně čokoládově, ale tak zdravě víš)Takže hurá do toho, můžu jen doporučit :-)
markiiz, klastrofobiu mam aj ja a strasne som sa bala zavriet, ale to sa celkom nezavrie, ostava tam strbinka, tak som sa upokojila, teraz chodim kvoli svadbe, nemam cas sa opalovat, tak musim, aby som nevyzerala ako "biela pani". na buduci rok zase nebudem chodit. najprv som zacala so 4 min. a teraz v pohode aj 10 min. viac si ako blondyna dovolit nemozem
Mamka ma taky klaustrofobii a zvykla si rychle na solarko.Jo a ze jsi vysoka to nevadi solarko ma dva metry takze v pohode.Modelky jsou taky vysoke a vetsina jich pry chodi.Tak preju pekne opaleni jakmkoliv zpusobem.
Tak já jsem právě v těchto podzimních dnech začala používat Hydratační expresní sprej s výtažky meruňky.Musím opravdu uznat,že to má oprvdu něco dosebe,ačkoli jsem tomu moc nevěřila.Stačí 2-3x použít a hned je znát lehce opálený vzhled.Jen se nesmí používat pořád dokola(po několika dnech každodenního použití jsem totiž začínala vypadat jak "meruňka"...oranžovo-žlutá!Takže chce to jen párkrát,pak na několik dní přestat a pak zase...Mám to už vyzkoušené a vřele doporučuji...a nádherně voní!
Jelikož mi pomalu dochází zásoby,dokoupila jsem si včera expresní hydratační sprej.Chvíli jsem uvažovala o změně značky(že bych třeba vyzkoušela něco jiného)ale nakonec jsem zůstala opět u Garnieru.Přece jen,tohle už mám vyzkoušené,takže vím,že nezklame.A zlatavé opálení mi nebude chybět ani v těch mrazivých měsících:-)Až vykoukne první hřejivé sluníčko,tak sprej schovám a vytáhnu ho zase na podzim....jako loni:-)
Takže s tím tělovým mlékem máte dobrý zkušenosti?právě přemýšlím, že bych ho vyzkoušela.. sem teď po zimě příšerně bílá, až se toho přítel málem lekl když viděl že sem skoro průhledná, jak sem přes zimu ztratila barvu...
No,když máš něco bílého,tak to trochu jde vidět,ale to je zespodu,tak mi to tak nevadí.Ale zas to nepouští moc,mnohem horší je třeba make-up,to mám mnohem větší strach,že si něco zapatlu...a já nosím v práci bílé košile s límečkem, a za ten jeden den,co mám košili na sobě,ji mám čistou,moc to nebarví.Tyhle potíže jsou asi s každým samoopalovákem,nevěřím tomu,že tě tzv. "opálí" nějaký přípravek bez toho,aby sis neušpinila oblečení...takový na trhu určitě není:-)
Já jsem nikdy nezaznamenala, že by to pouštělo, ale je fakt, že se natírám jen když pak nikam nejdu a beru si na sebe domácí oblečení. Ale v každém případě je lepší vždy chvíli počkat, až se mléko trochu vsákne a raději se nenatírat, když . Zrovna tak se netírat předtím, než jdeš třeba sportovat nebo dělat něco, při čem je předpoklad, že se zapotíš.
Tak já už jsem usoudila, že je správný čas na to, abych se začala natírat. Začínám vždycky tak v půlce dubna, zatím jenom obličej a dekolt 2x týdně, pak přidám i nohy. Ostatní části těla nenatírám, ty si pak opálím přirozeně. Jde mi vždycky hlavně o ten začátek léta, abych nevypadala jako ředitelka vápenky, až vyrazím naboso :-)
Nikdy jsem se neopálil...Vždycky jen spálil. Tak jsem to začal řešit a našel jsem cestu vysvobození:-) Podívejte se na článek, který jsem o tom napsal: http://www.peptidy.info/2011/08/opalovani-s-melanotanem-uzasne-vysledky-pro-vas-kteri-se-neopalite.html Není to žádná reklama, článek, který vám ukáže cestu
Dobrý den,chtěla jsem si koupit samoopalovací mléko od Garnier a nemohu ho sehnat v žádných prodejnách či velkoobchodech.Jak je to možné?Děkuji za odpověd.