Diskuse: Zlatavé opálení i bez sluníčka

39–89 z 89
autor:kvetinka 19. 6. 2008 19:01 | link
nadpis:už dlho rozmýšlam že si kodpovědět
už dlho rozmýšlam že si kúpim nejaký samoopalovací krém a konečne mám inšpiráciu,dúfam že tie od garnieru budú dobré.
autor:Jana 19. 6. 2008 19:03 | link
nadpis:no ja som už minule pozerala ...výše | odpovědět
no ja som už minule pozerala v drogerke na toto mlieko so samoopalovacimi zložkami a po dobrych skusenostiach ktore tu citam si ho možno tiež kúpim
autor:kvetinka 19. 6. 2008 19:05 | link
nadpis:mala by som si ho teda teda ti...odpovědět
mala by som si ho teda teda tiež kúpiť a vyskúšať
autor:lola 19. 6. 2008 21:22 | link
nadpis:tak krémy mám doma, protože...odpovědět
tak krémy mám doma, protože mně se nejde opálit sluncem. Ale nepoužívám je. Ten na obličej mi tam vyčaroval pěkný žloutenkový nádech a ten na tělo je sice dobrej, ale nebaví mě se o to starat a hlídat, abych někde nebarvila.
autor:kesa 27. 6. 2008 12:06 | link
nadpis:ja som teraz pekne opalena z d...odpovědět
ja som teraz pekne opalena z dovolenky tak to teraz neriesim...ale pred dovolenkou som pouzivala rimmel samoopalovaci krem na tvar...a mam od rimmel aj na nohy samoopalovaci:)s nimi som spokojna:)ale rozmyslala som ze ked mi uz bude opalenie blednut tak si kupim toto garnier mlieko:)ked ho tak chvalite:)
autor:Zuzine 28. 6. 2008 20:09 | link
nadpis:Nejlepsi je prirozene opaleni,...odpovědět
Nejlepsi je prirozene opaleni,nemam rada ty solarkove barbiny,ktere jsou z toho solarka svrastele a vypadaji o 15 let starsi,fuuuj
autor:Edith 28. 6. 2008 20:26 | link
nadpis:No jo, ale právě tím přiro...odpovědět
No jo, ale právě tím přirozeným opálením ta kůže stárne a vypadá u někoho o 15 let starší. Proto si myslím že samoopalovací krémy jsou skvělé už jen proto, že chrání před rakovinou kůže, ale i před vrásčitosti a tak. Sama už jsem vyzkoušela krémy od 2 značek a navíc to má výhodu, že jsi opálená celoročně a v zimě pak nevypadáš jak bledule(né přehnaně čokoládově, ale tak zdravě víš)Takže hurá do toho, můžu jen doporučit :-)
autor:Katka 28. 6. 2008 22:02 | link
nadpis:Edithvýše | odpovědět
No je fakt, že vypadat na začátku léta jak běloba nic moc, ale zas na druhou stranu mazat se jen krémy, tak vypadáš jak pomeranč, tak si pak vyber..
autor:markiiz 29. 6. 2008 18:44 | link
nadpis:No já použvala vícero znač...výše | odpovědět
No já použvala vícero značek a jako pomeranč sem nevypadala...byla jsem hezky čokoládová..na solárko si netroufám...mám klaustrofobii...
autor:bela1 29. 6. 2008 21:49 | link
nadpis:markiiz, klastrofobiu mam aj j...výše | odpovědět
markiiz, klastrofobiu mam aj ja a strasne som sa bala zavriet, ale to sa celkom nezavrie, ostava tam strbinka, tak som sa upokojila, teraz chodim kvoli svadbe, nemam cas sa opalovat, tak musim, aby som nevyzerala ako "biela pani". na buduci rok zase nebudem chodit. najprv som zacala so 4 min. a teraz v pohode aj 10 min. viac si ako blondyna dovolit nemozem
autor:Jana 30. 6. 2008 00:30 | link
nadpis:myslím že príležitostne sa...výše | odpovědět
myslím že príležitostne sa to dá..ja do solarka nechodím, radšej to slnko ale jemne, ale segra tiež využila solárko pred stužkovou..
autor:markiiz 30. 6. 2008 21:13 | link
nadpis:I tak si na to netroufám...An...výše | odpovědět
I tak si na to netroufám...Ani nevím jestli bych se tam vlezla:)))
autor:bela1 30. 6. 2008 21:15 | link
nadpis:jasne ze ano, a este je tam aj...výše | odpovědět
jasne ze ano, a este je tam aj tlacidlo stop, ak by ti bolo zle
autor:markiiz 30. 6. 2008 21:19 | link
nadpis:No já myslela na délku:) Boj...výše | odpovědět
No já myslela na délku:) Bojim bojim...
autor:Katka 30. 6. 2008 21:20 | link
nadpis::) koľko máš ?...výše | odpovědět
:) koľko máš ?
autor:bela1 30. 6. 2008 21:20 | link
nadpis:chapem ja mam strach najma vo ...výše | odpovědět
chapem ja mam strach najma vo vytahu
autor:markiiz 30. 6. 2008 21:24 | link
nadpis:185cm...no výtahy mi taky dě...výše | odpovědět
185cm...no výtahy mi taky dělají problém..hlavně takové ty otevřené jak jeden jede nahoru a druhý dolů a vleze se tam jen 1-2 lidi...
autor:Katka 30. 6. 2008 21:26 | link
nadpis:waw, hadam tam rezerva je :)...výše | odpovědět
waw, hadam tam rezerva je :)
autor:bela1 30. 6. 2008 21:28 | link
nadpis:a mne prave tie uzavreté = ma...výše | odpovědět
a mne prave tie uzavreté = malo kyslika
autor:markiiz 30. 6. 2008 21:31 | link
nadpis:Mě nevadí uzavřené když j...výše | odpovědět
Mě nevadí uzavřené když jsou pro více jak 3 lidi nebo když tam aspoň jedu sama, ale i tak...brr
autor:Katka 30. 6. 2008 21:32 | link
nadpis:ja som bola asi tak 2-3x....výše | odpovědět
ja som bola asi tak 2-3x.
autor:markiiz 30. 6. 2008 21:33 | link
nadpis:A používáš tu solární oc...výše | odpovědět
A používáš tu solární ochranu nebo se sluníš jen tak?
autor:bela1 30. 6. 2008 21:36 | link
nadpis:myslis krem? alebo okuliare? k...výše | odpovědět
myslis krem? alebo okuliare? krem ano, okuliare nie
autor:markiiz 30. 6. 2008 21:37 | link
nadpis:Jj krémy...jak to, že brýle...výše | odpovědět
Jj krémy...jak to, že brýle ne...neškodí to zraku?
autor:bela1 30. 6. 2008 21:37 | link
nadpis:musis mat zavrete oci, vtedy t...výše | odpovědět
musis mat zavrete oci, vtedy to neskodi, nesmies ich otvorit
autor:Katka 30. 6. 2008 21:37 | link
nadpis:opalujem sa na slnku, to som b...výše | odpovědět
opalujem sa na slnku, to som bola len na skusku, mala som krem a okukiare
autor:Barus (*.opanet.cz) 15. 2. 2011 19:30 | link
nadpis:Re: Mě nevadí uzavřené když j...výše | odpovědět
Mamka ma taky klaustrofobii a zvykla si rychle na solarko.Jo a ze jsi vysoka to nevadi solarko ma dva metry takze v pohode.Modelky jsou taky vysoke a vetsina jich pry chodi.Tak preju pekne opaleni jakmkoliv zpusobem.
autor:Katka 30. 6. 2008 21:35 | link
nadpis:markiizvýše | odpovědět
tak bys vystrčila hlavu a chodidla, ale můj chlap chodí taky.. :)) tak rezerva tam určitě je! :)
autor:markiiz 30. 6. 2008 21:36 | link
nadpis:Hele a myslíš že mi na rece...výše | odpovědět
Hele a myslíš že mi na recepci půjčí stoličku? Na opření hlavy?:))))
autor:Katka 30. 6. 2008 21:37 | link
nadpis:markiizvýše | odpovědět
tak budeš ležet na břiše a budeš si posilovat krk. :o)
autor:kesa 3. 8. 2008 19:43 | link
nadpis:ja som bola v takom solarku kd...výše | odpovědět
ja som bola v takom solarku kde sa stalo...bola to taka kabina:)do toho plocheho by som sa bala:(
autor:Katka 30. 6. 2008 21:38 | link
nadpis::-)))))...výše | odpovědět
:-)))))
autor:Libi 30. 6. 2008 20:38 | link
nadpis:Roztírat nebo ne?odpovědět
Dobrý den, tak jsme si dneska koupila expresní sprej zářivá pleť a chci se zeptat, má se rotírat po nastříkání,nebo volně nechat vstřebat?
autor:janny 18. 11. 2008 19:04 | link
nadpis:Tak já jsem právě v těchto...odpovědět
Tak já jsem právě v těchto podzimních dnech začala používat Hydratační expresní sprej s výtažky meruňky.Musím opravdu uznat,že to má oprvdu něco dosebe,ačkoli jsem tomu moc nevěřila.Stačí 2-3x použít a hned je znát lehce opálený vzhled.Jen se nesmí používat pořád dokola(po několika dnech každodenního použití jsem totiž začínala vypadat jak "meruňka"...oranžovo-žlutá!Takže chce to jen párkrát,pak na několik dní přestat a pak zase...Mám to už vyzkoušené a vřele doporučuji...a nádherně voní!
autor:Jana 18. 11. 2008 23:04 | link
nadpis:to je tiež od garnier alebo i...výše | odpovědět
to je tiež od garnier alebo iná značka?
autor:janny 19. 11. 2008 07:14 | link
nadpis:ano,to je Garnier,je to na obr...odpovědět
ano,to je Garnier,je to na obrázku nahoře v této diskusi
autor:janny 16. 2. 2010 15:41 | link
nadpis:Jelikož mi pomalu dochází z...výše | odpovědět
Jelikož mi pomalu dochází zásoby,dokoupila jsem si včera expresní hydratační sprej.Chvíli jsem uvažovala o změně značky(že bych třeba vyzkoušela něco jiného)ale nakonec jsem zůstala opět u Garnieru.Přece jen,tohle už mám vyzkoušené,takže vím,že nezklame.A zlatavé opálení mi nebude chybět ani v těch mrazivých měsících:-)Až vykoukne první hřejivé sluníčko,tak sprej schovám a vytáhnu ho zase na podzim....jako loni:-)
autor:nanina 16. 2. 2010 20:48 | link
nadpis:ja tiez musim nieco podobne po...odpovědět
ja tiez musim nieco podobne pouzit...aby som nebola biela ako stena ked tu bude jar
autor:janny 16. 2. 2010 21:30 | link
nadpis:Tohle je fakt výborné,já to...odpovědět
Tohle je fakt výborné,já to používám teď jen na krk a dekolt(a občas na obličej)Stačí nastříkat večer a druhý den už je vidět nádech do hněda.
autor:Dráček 8. 4. 2010 16:13 | link
nadpis:Takže s tím tělovým mléke...odpovědět
Takže s tím tělovým mlékem máte dobrý zkušenosti?právě přemýšlím, že bych ho vyzkoušela.. sem teď po zimě příšerně bílá, až se toho přítel málem lekl když viděl že sem skoro průhledná, jak sem přes zimu ztratila barvu...
autor:janny 8. 4. 2010 16:46 | link
nadpis:Dráčekvýše | odpovědět
Ano,mám...já jsem si teď kupovala další,protože jsem jedno přes zimu vypotřebovala.Nevím,jak ostatní,ale já jsem spokojená.
autor:Dráček 8. 4. 2010 18:55 | link
nadpis:tak to ho asi teda vyzkouším...výše | odpovědět
tak to ho asi teda vyzkouším... :) a nebarví na oblečení nebo tak nějak? sice to není klasickej samoopalovák ale i tak..
autor:janny 8. 4. 2010 21:32 | link
nadpis:No,když máš něco bílého,...odpovědět
No,když máš něco bílého,tak to trochu jde vidět,ale to je zespodu,tak mi to tak nevadí.Ale zas to nepouští moc,mnohem horší je třeba make-up,to mám mnohem větší strach,že si něco zapatlu...a já nosím v práci bílé košile s límečkem, a za ten jeden den,co mám košili na sobě,ji mám čistou,moc to nebarví.Tyhle potíže jsou asi s každým samoopalovákem,nevěřím tomu,že tě tzv. "opálí" nějaký přípravek bez toho,aby sis neušpinila oblečení...takový na trhu určitě není:-)
autor:Lenka 9. 4. 2010 09:30 | link
nadpis:Já jsem nikdy nezaznamenala, ...odpovědět
Já jsem nikdy nezaznamenala, že by to pouštělo, ale je fakt, že se natírám jen když pak nikam nejdu a beru si na sebe domácí oblečení. Ale v každém případě je lepší vždy chvíli počkat, až se mléko trochu vsákne a raději se nenatírat, když . Zrovna tak se netírat předtím, než jdeš třeba sportovat nebo dělat něco, při čem je předpoklad, že se zapotíš.
autor:janny 9. 4. 2010 10:41 | link
nadpis:No já se tím natírám vždy...odpovědět
No já se tím natírám vždycky na noc....a pouští to malinko.Spíš jen tehdy,když se hodně spotím.
autor:Dráček 11. 4. 2010 22:02 | link
nadpis:díky za rady..určitě se mi ...výše | odpovědět
díky za rady..určitě se mi budou hodit :)
autor:Lenka 12. 4. 2010 07:45 | link
nadpis:Tak já už jsem usoudila, že...odpovědět
Tak já už jsem usoudila, že je správný čas na to, abych se začala natírat. Začínám vždycky tak v půlce dubna, zatím jenom obličej a dekolt 2x týdně, pak přidám i nohy. Ostatní části těla nenatírám, ty si pak opálím přirozeně. Jde mi vždycky hlavně o ten začátek léta, abych nevypadala jako ředitelka vápenky, až vyrazím naboso :-)
autor:Avous (*.iol.cz) 7. 9. 2011 12:13 | link
nadpis:Opálení pro všechny a zdravéodpovědět
Nikdy jsem se neopálil...Vždycky jen spálil. Tak jsem to začal řešit a našel jsem cestu vysvobození:-) Podívejte se na článek, který jsem o tom napsal: http://www.peptidy.info/2011/08/opalovani-s-melanotanem-uzasne-vysledky-pro-vas-kteri-se-neopalite.html Není to žádná reklama, článek, který vám ukáže cestu
autor:Verča (*.upcbroadband.cz) 19. 1. 2012 14:33 | link
nadpis:Garnier samoopalovací mlékoodpovědět
Dobrý den,chtěla jsem si koupit samoopalovací mléko od Garnier a nemohu ho sehnat v žádných prodejnách či velkoobchodech.Jak je to možné?Děkuji za odpověd.
autor:Verčo (77.48.*.*) 19. 1. 2012 14:36 | link
nadpis:Už se nevyrábí, redakce tu ...odpovědět
Už se nevyrábí, redakce tu o tom už psala.Já ho sháním už půl roku a všude mi řekli, že Garnier ho přestal vyrábět.Není za něj ani žádná náhrada.
39–89 z 89

• Pokud chcete odpovědět na něčí příspěvek, použijte odkaz „odpovědět“ u příslušného příspěvku.

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné

Jméno: Heslo: